«Η Σύρος που Αξίζουμε»: Επίσκεψη Εργασίας στο Επιμελητήριο Κυκλάδων

Newsroom
12/12/2022 01:33
 
 
 

 

Επίσκεψη εργασίας στο Επιμελητήριο Κυκλάδων πραγματοποίησε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης και υποψήφιος Δήμαρχος κ. Αλέξης Αθανασίου, συνοδευόμενος από τους συμβούλους κ.κ. Νίκο Σκευοφύλαξ, Ρόζα Ξανθάκη, Δημήτρη Κοσμά, Δομένικο Σαγκινέτο, Απόστολο Ρουσσουνέλο, Στυλιανό Τρουμπετάκη και Ιωάννη Μαραγκό.

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου της παράταξης «Η Σύρος που Αξίζουμε», η δίωρη συζήτηση με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Γιάννη Ρούσσο, μέλη της Διοικούσας Επιτροπής και στελέχη του Επιμελητηρίου, «έγινε σε ένα ζεστό, φιλόξενο και εποικοδομητικό κλίμα». Ανταλλάχθηκαν απόψεις για τις προοπτικές ανάπτυξης της Σύρου, τα έργα και τις δράσεις που θα συμβάλλουν καθοριστικά σε αυτήν, καθώς και για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας, ενώ έγινε αναφορά και στα βασικότερα θέματα που αποτελούν τροχοπέδη στην ανάπτυξη της Σύρου και πώς μπορούν αυτά να ξεπεραστούν.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων κ. Γιάννης Ρούσσος – αφού παρουσίασε τις δυνατότητες και τους τομείς ανάπτυξης, στους οποίους έχει επενδύσει το Επιμελητήριο αποτελεσματικά τα τελευταία χρόνια – δήλωσε πως ο φορέας διαχρονικά επιθυμεί και επιδιώκει τη συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση σε όλα τα νησιά των Κυκλάδων και θέτει τις δυνάμεις του στη διάθεση κάθε Δημοτικής Αρχής, εφόσον το επιθυμεί, για την ανάπτυξη και την ευημερία κάθε νησιού.

«Μόνο με ενότητα, κοινή συνεργασία με τους φορείς και με αφύπνιση/συμμετοχή της συριανής κοινωνίας, θα μπορέσουμε όλοι μαζί να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και προοπτικές που θα υλοποιηθούν στοχευμένα, με μόνο σκοπό την ανάπτυξη, την ευημερία και την επιτυχία, με στόχο η Σύρος να καταστεί ουσιαστική και δυναμική πρωτεύουσα των Κυκλάδων» κατέληξε το δελτίο Τύπου.

(Visited 133 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*