Πατέρας Γαρυφαλλιάς από τη Σύρο: «Προσπαθούν να βγάλουν τρελό το φονιά της κόρης μου για να μην μπει φυλακή» (video)

Newsroom
22/12/2022 13:07
 
 
 

 

Φανερά καταβεβλημένος και συγκινημένος ο πατέρας της Γαρυφαλλιάς μίλησε στην κάμερα για την εξέλιξη της δίκης του καθ’ ομολογίαν δράστη της δολοφονίας της κόρης του.

Όπως σημείωσε, «προσπαθούν να βγάλουν τρελό το φονιά. Έχουν το θράσος να ζητούν να νοσηλευτεί σε κλινική και να μην πάει στη φυλακή. Ζητούν να εκτίσει την ποινή του όσο γίνεται πιο χαλαρά και μετά να είναι ελεύθερος».

«Όλα αυτά είναι άδικα» συμπλήρωσε και πρόσθεσε ότι η κόρη του ήταν ένα μορφωμένο και ευγενικό κορίτσι που δεν υπάρχει περίπτωση να προκάλεσε εκείνη τους διαπληκτισμούς με τον 31χρονο.

«Η Γαρυφαλιά είχε άριστα στο μεταπτυχιακό της στη φαρμακευτική. Σήμερα θα ήταν καθηγήτρια πανεπιστημίου, ήξερε τρεις γλώσσες. Δεν ήταν εριστική, ούτε αγενής να τσακώνεται χωρίς λόγο. Σίγουρα για τον διαπληκτισμό της με το δράστη ευθύνεται αυτός. Δεν έφταιγε εκείνη, ο φόνος έγινε με πρόθεση».

(Visited 336 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.