Στον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων η νέα Ειδική Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου

Newsroom
29/12/2022 16:22
 
 
 

 

Τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργο Λεονταρίτη επισκέφθηκε η νέα Ειδική Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου κα Μαριάννα Νικολαΐδου, συνοδευόμενη από τον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου κ. Πολύκαρπο Πολυχρονάκη.

Σκοπός της επίσκεψης της κας Νικολαΐδου ήταν η γνωριμία με τον κ. Αντιπεριφερειάρχη, στο πλαίσιο ανάληψης των νέων της καθηκόντων.

Από την πλευρά του, ο κ. Λεονταρίτης καλωσόρισε τη νέα Ειδική Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και της ευχήθηκε καλή δύναμη στο απαιτητικό της έργο.

Στη συζήτηση που ακολούθησε, ο κ. Λεονταρίτης ενημέρωσε αναλυτικά την κα Νικολαΐδου για το έργο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, επισημαίνοντας τις μεγάλες επιτυχίες που έχει σημειώσει στην απορρόφηση ευρωπαϊκών κονδυλίων και του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στις διοικητικές δυσκολίες που υπάρχουν, ζητώντας και τη δική της συνδρομή προκειμένου η συνεργασία μεταξύ Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου να είναι άριστη προς όφελος της κοινωνίας.

Τέλος, ο κ. Αντιπεριφερειάρχης ευχαρίστησε τον κ. Πολυχρονάκη για την μέχρι τώρα πολύ καλή συνεργασία που είχαν, η οποία θα συνεχιστεί μέσα από το διοικητικό ρόλο του κ. Πολυχρονάκη, αυτόν του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου.

(Visited 47 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.