Ανακοίνωση Λιμεναρχείου Σύρου για συμμετοχή κολυμβητών στον εορτασμό των Θεοφανείων

theofaneia 2018 26
Newsroom
30/12/2022 20:09
 
 
 

Ενόψει του εορτασμού των Αγίων Θεοφανείων την Παρασκευή 06 Ιανουαρίου 2023 και της τελετής ρίψης του Τιμίου Σταυρού στη θάλασσα για τον καθαγιασμό των υδάτων στο λιμάνι της Ερμούπολης, το Λιμεναρχείο Σύρου εξέδωσε ανακοίνωση για όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στον εορτασμό.

Πιο συγκεκριμένα, οι κολυμβητές που προτίθενται να συμμετάσχουν στον εορτασμό των Αγίων Θεοφανείων θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο Γραφείο Γενικής Αστυνομίας του Λιμεναρχείου Σύρου (υπεύθυνοι: Πλωτάρχης Λ.Σ. ΤΣΙΩΛΗΣ Σεραφείμ και Αρχικελευστής Λ.Σ. ΔΡΑΚΟΥΛΗ Βασιλική, τηλ: 22810-88888).

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως την Πέμπτη 05 Ιανουαρίου 2023, με την επίδειξη του αστυνομικού δελτίου ταυτότητας ή διαβατηρίου των ενδιαφερομένων και σχετικής ιατρικής βεβαίωσης, που να πιστοποιεί ότι οι αιτούντες είναι υγιείς.

Η θέση από την οποία θα πραγματοποιηθεί η κατάδυση των ενδιαφερομένων κολυμβητών εντός   θαλάσσης θα καθοριστεί από το Λιμεναρχείο Σύρου.

(φωτό αρχείου)

(Visited 164 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.