Ευχαριστήριο Διοίκησης Γ.Ν. Σύρου για το επείγον παιδιατρικό περιστατικό στο Blue Star Paros

Newsroom
31/12/2022 20:02
 
 
 

 

Αίσια ήταν η έκβαση του επείγοντος παιδιατρικού περιστατικού που έλαβε χώρα την Παρασκευή 23/12/2022, κατά τη διάρκεια του δρομολογίου του Blue Star Paros από Σύρο προς Πειραιά.

Το πλοίο επέστρεψε στο λιμάνι της Σύρου για διακομιδή του ασθενούς και των συνοδών του στο νοσοκομείο, με τη Διοίκηση του Γ.Ν. Σύρου να αναγνωρίζει και δημόσια την επιτυχή παρέμβαση των εξής:

1. κ. Σ. Κώτσια, Συντονιστή Διευθυντή Παιδιατρικής Γ.Ν. Σύρου.

2. κ. Γ. Αλτουβά, Ιατρού Βιοπαθολόγου.

3. κ. Ι. Κουτσόπουλου, Επιμελητή Β’ Γενικής Χειρουργικής.

4. κας Ε. Ντούμου, ειδικευόμενης Ιατρού.

5. κ. Κ. Κοντονίκα, Διασώστη ΕΚΑΒ.

6. κας Χ. Πολυμέρη, Νοσηλεύτριας και

7. κας Ε. Δρόσου, Νοσηλεύτριας.

«Η έγκαιρη παρέμβαση των ανωτέρω, ο συντονισμός τους με τον Πλοίαρχο, τους Αξιωματικούς και το πλήρωμα του BLUE STAR PAROS και η άμεση προσέγγιση του πλοίου στη Σύρο είχαν ως αποτέλεσμα την αίσια έκβαση της περιπέτειας υγείας του μικρού ασθενή. Η κοινή δράση των λειτουργών υγείας της Σύρου, εν πλω, απέδειξε το υψηλό επίπεδο επιχειρησιακής ετοιμότητας του Νοσοκομείου, του ΕΚΑΒ και του κ. Γ. Αλτουβά. Εκφράζονται θερμά συγχαρητήρια στους αναφερόμενους και ευχές για ταχεία ανάρρωση στον μικρό ασθενή!» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της Διοίκησης του Γ.Ν. Σύρου.

(Visited 67 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.