Κατ’ Οικον Νοσηλεία Σύρου: Επισκέψεις στον Μητροπολίτη Σύρου και τον Καθολικό Επίσκοπο

Newsroom
07/01/2023 20:13
 
 
 

 

Τον Μητροπολίτη κ. Δωρόθεο Β’ και τον Καθολικό Επίσκοπο π. Πέτρο Στεφάνου επισκέφθηκαν κατά τη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Παροχής Φροντίδας και Κατ’ Οίκον Νοσηλείας Σύρου.

Στις συναντήσεις αυτές, οι οποίες έγιναν μέσα σε φιλικό κλίμα, μετά την ανταλλαγή των ευχών, ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Νίκος Αλμπανόπουλος παρέθεσε πτυχές της δράσης του Συλλόγου, με τον Μητροπολίτη Σύρου και τον Καθολικό Επίσκοπο να ακούν με προσοχή και να δηλώνουν την αμέριστη στήριξή τους προς το Σύλλογο.

Ως γνωστόν, τόσο η Ορθόδοξη, όσο και η Καθολική εκκλησία της Σύρου στηρίζουν το Σύλλογο, μέσω και του μη αιρετού εκπροσώπου ιερέα που ορίζουν στο Διοικητικό Συμβούλιο.

«Για τον λόγο αυτό κρίναμε τη συνάντησή μας και τυπικά απαραίτητη, πέρα από την αυτονόητη ουσιαστική σημασία της ενημέρωσης και της ανταλλαγής απόψεων για τη δράση μας και τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας» αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου του Συλλόγου.

(Visited 214 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.