Γ.Ν. Σύρου: Ποιους τίμησε για την ιατρική και κοινωνική προσφορά τους η Διοίκηση

Newsroom
15/01/2023 13:47
 
 
 

 

Πέντε ανθρώπους που τα ονόματά τους έχουν συνδεθεί με το Γενικό Νοσοκομείο Σύρου τίμησε η Διοίκηση της υγειονομικής μονάδας, σε εκτέλεση προηγούμενων αποφάσεων του οικείου Διοικητικού Συμβουλίου.

Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκαν οι σεμνές τελετές ανακήρυξης σε «επί τιμή Διευθυντή» των εξής:
α) κ. Μ. Ζόρπα, επί τιμή Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας,
β) κ. Ε. Πανοηλία, επί τιμή Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας,
γ) κα Ε. Αλτουβά, επί τιμή Διευθύνουσα Νοσηλευτικής Υπηρεσίας και
δ) κ. Ν. Τρίτζαλης, επί τιμή Διευθυντής Διοικητικής Υπηρεσίας.

Στις τελετές παρέστησαν οι τιμηθέντες και μέλη των οικογενειών αυτών, με την πολυετή εργασιακή προσφορά των ανωτέρω στο Νοσοκομείο της Σύρου, την κοινωνική παρουσία τους στη Σύρο και στις Κυκλάδες να αποτελούν παράδειγμα για τους νεότερους συναδέλφους τους, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση της Διοίκησης.

Τέλος, σε εκτέλεση προηγούμενης απόφασης του οικείου Διοικητικού Συμβουλίου, βραβεύτηκε και η κα Ανδρούλλα Γεωργαλλή, Συντονίστρια Διευθύντρια Παθολογικού Τμήματος, για τη συνολική προσφορά της στο Νοσοκομείο, τη Σύρο και τις Κυκλάδες.

Επίσης, σε μια λιτή εκδήλωση, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Νοσοκομείου. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι του Μητροπολίτη Σύρου Δωροθέου Β’, ο Επίσκοπος Καθολικών Σύρου π. Πέτρος Στεφάνου, ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Λεονταρίτης, ο Δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης κ. Λειβαδάρας, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Σύρου κ. Μακρυωνίτης, οι Αντιδήμαρχοι κα Πρίντεζη και κ. Αλιφραγκής, ο Δημοτικός Σύμβουλος Σύρου-Ερμούπολης κ. Α. Αθανασίου, εκπρόσωποι της Λιμενικής Αρχής Σύρου, της ΑΣΔΕΝ και του Πυροσβεστικού Σώματος, τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου κ.κ. Κοσμάς, Βούλτσος, Μπαρκούρη και Καλογεράκη, η Διευθύνουσα Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κα Ασλανίδου, η Διευθύντρια Διοικητικής Υπηρεσίας κα Καλαφάτη, πλήθος εργαζομένων του Νοσοκομείου και εκπρόσωποι των τοπικών ΜΜΕ.

Στην εκδήλωση εκφράστηκαν ευχές για το νέο έτος, αναφέρθηκαν απολογιστικά στοιχεία της Διοίκησης για την τριετία 2020-2022, ενώ οι εκπρόσωποι των φορέων επιβεβαίωσαν τη διαρκή στήριξη τους στο Νοσοκομείο της Σύρου.

(Visited 105 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*