Οδοντιατρικές επεμβάσεις γενικής αναισθησίας στο Νοσοκομείο της Σύρου

Newsroom
16/01/2023 12:34
 
 
 

 

Ολοκληρώθηκε, κατά το πρόσφατο χρονικό διάστημα, η διαδικασία προμήθειας εξοπλισμού χειρουργείου και οι τεχνικές παρεμβάσεις στο χειρουργείο για την ειδικότητα Οδοντιάτρου του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου.

Μετά τον πλήρη εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού χειρουργείου της συγκεκριμένης ειδικότητας και για πρώτη φορά, διενεργούνται οδοντιατρικές επεμβάσεις γενικής αναισθησίας στο Νοσοκομείο Σύρου.

Η πρώτη τέτοια επέμβαση πραγματοποιήθηκε σε ΑμΕΑ την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023, ενώ ημέρα χειρουργείου με γενική αναισθησία για την οδοντιατρική ειδικότητα έχει οριστεί η Παρασκευή.

Η Διοίκηση του Γ.Ν. Σύρου εξέφρασε δημόσιες ευχαριστίες για το συντονισμό της δράσης αυτής στην Οδοντίατρο του Νοσοκομείου κα Δέσποινα Βούρτση, στο Αναισθησιολογικό Τμήμα, στο Τμήμα Χειρουργείου, στο Χειρουργικό Τμήμα και στην Τεχνική Υπηρεσία.

«Η προσθήκη αυτού του είδους των επεμβάσεων στη λειτουργία του Νοσοκομείου Σύρου θα ωφελήσει τον πληθυσμό της Σύρου και των Κυκλάδων από την αποφυγή μετακινήσεων προς τα Νοσοκομεία της Αττικής. Η αναπτυξιακή πορεία του Νοσοκομείου συνεχίζεται διαρκώς, παρά την πανδημία COVID-19, για τον πληθυσμό της Σύρου, των κατοίκων και των επισκεπτών των Κυκλάδων» κατέληξε την ανακοίνωση του ο Κοινός Διοικητής Διασυνδεομένων Νοσοκομείων Σύρου-Νάξου κ. Ζουλουφός.

(Visited 97 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*