Στη Σύρο ο Γ. Βρούτσης για τα εγκαίνια του “Aegean Neorion Innovation Center”

Newsroom
17/01/2023 17:52
 
 
 

 

Ξεκίνησε από σήμερα Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023 η τριήμερη επίσκεψη του Κοινοβουλευτικού Εκπρόσωπου της ΝΔ και βουλευτή Κυκλάδων κ. Γιάννη Βρούτση στη Σύρο.

Αρχικά, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο του νησιού κ. Νίκο Λειβαδάρα, όπου συζήτησαν τα προβλήματα του νησιού, καθώς και την πορεία των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023,ο κ. Βρούτσης θα παραστεί στα εγκαίνια του Διεθνούς Κέντρου Θαλάσσιας Τεχνολογίας και Καινοτομίας “Aegean Neorion Innovation Center” στην Ερμούπολη, προσκεκλημένος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, της ONEXκαι της Cisco, ιδρυτών του Κέντρου. Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του και ο Αμερικανός Πρέσβης στην Αθήνα.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο κ. Βρούτσης θα παραστεί και σε σειρά εκδηλώσεων κοπής πίτας Οργανώσεων και Συλλόγων του νησιού, ενώ θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ ΚΥΚΛΑΔΩΝ κ. Καφτηράνη, τον Πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο. Σύρου κ. Μπαρμπούνη, φίλους και κατοίκους του νησιού.

(Visited 28 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.