Μητροπολίτης Σύρου: Ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιτα των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου

Newsroom
23/01/2023 21:13
 
 
 

 

Κατόπιν πρόσκλησης του Στρατηγού – Περιφερειακού Διευθυντή των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου κ. Μιχαλόπουλου, ο Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ μετέβη στα Γραφεία της Περιφερειακής Διοικήσεως όπου ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιτα.

Επίσης, ευχήθηκε υπέρ του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., του Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή, των Διευθυντών των Τμημάτων Ασφαλείας, Α.Τ. Σύρου, Κυκλάδων και Δωδεκανήσων, των Αξιωματικών, στελεχών και εργαζομένων, ανδρών και γυναικών, στα γραφεία της Ελληνικής Αστυνομίας και τους συνεχἀρη για το έργο τους και ιδιαίτερα για τον παιδαγωγικό τρόπο, με τον οποίο αντιμετωπίζουν παρεκτρεπομένους.

Ο κ. Περιφερειακός Διευθυντής της ΕΛ.ΑΣ. ευχαρίστησε τον κ. Δωρόθεο Β’ για την στήριξή του στο έργο των Αστυνομικών Υπηρεσιών, την οποία ο Μητροπολίτης Σύρου, με τη σειρά του, επιβεβαίωσε.

(Πηγή: Ι.Μ. Σύρου)

(Visited 37 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.