Υποψήφιος με τον Αλέξη Αθανασίου και τη «Σύρο που Αξίζουμε» ο Πέτρος Μώτος

Newsroom
25/01/2023 20:58
 
 
 

 

Την υποψηφιότητα του πρώην Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος και Καθαριότητας κ. Πέτρου Μώτου με τη δημοτική παράταξη «Η Σύρος που Αξίζουμε» ανακοίνωσε ο επικεφαλής της Αλέξης Αθανασίου.

Μάλιστα, ο κ. Αθανασίου χαρακτήρισε τον κ. Μώτο άνθρωπο «με ήθος, αξιοσύνη και αξιοπρέπεια που υπηρέτησε και υπηρετεί με αφοσίωση και αυταπάρνηση την τοπική αυτοδιοίκηση, την πόλη και το νησί από οποιαδήποτε θέση ή ρόλο του ανατέθηκε».

Η δήλωση του κ. Αθανασίου:

Με την παρακάτω δήλωση θα ήθελα να απευθυνθώ προς τους δημότες και τους κατοίκους της Ερμούπολης και της Σύρου και να ανακοινώσω την υποψηφιότητα του πρώην Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος και Καθαριότητας κ. Πέτρου Μώτου με τη δημοτική μας παράταξη στις προσεχείς δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023.

Με τον κ. Μώτο ο οποίος πολιτεύεται με ήθος, αξιοσύνη και αξιοπρέπεια εδώ και πολλά χρόνια, μας συνδέει μια ειλικρινής σχέση εμπιστοσύνης, συναδελφικότητας και σεβασμού και ήρθε η ώρα να μετουσιωθεί σε συμπόρευση και συνεργασία.

Αγαπητοί δημότες, ο κ. Πέτρος Μώτος υπηρέτησε και υπηρετεί με αφοσίωση και αυταπάρνηση την τοπική αυτοδιοίκηση, την πόλη και το νησί μας, από οποιαδήποτε θέση ή ρόλο του ανατέθηκε, του αντιδημάρχου ή του δημοτικού συμβούλου και δεν είναι η ώρα να του πλέξουμε το εγκώμιο.

Αγαπητέ Πέτρο καλώς όρισες στην οικογένειά μας!

Με εκτίμηση,
Αλέξανδρος Αθανασίου
Υποψήφιος Δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης

(Visited 70 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*