Σύρος – Ερμούπολη: Κάλεσμα στα «Συριανο-Ιδώματα» την Τσικνοπέμπτη

Newsroom
31/01/2023 15:19
 
 
 

 

Στο πλαίσιο του προγράμματος του Συριανού Καρναβαλιού «Γεώργιος Σουρής» 2023 του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης σας προσκαλούμε στα «Συριανο-Ιδώματα», την Τσικνοπέμπτη 16 Φεβρουαρίου στις 19.00, στην Πλατεία Μιαούλη.

Νύφες και Γαμπροί πάρτε τα σόγια σας και ελάτε στην αγαπημένη δράση του Συριανού Καρναβαλιού «Γεώργιος Σουρής», στην οποία μπορούν να συμμετέχουν ΟΛΟΙ!

Σενάριο δράσης:

Γαμήλιες πομπές θα ξεκινούν από διάφορες περιοχές της Σύρου με τελικό σημείο συνάντησης την πλατεία Μιαούλη. Τη γαμήλια πομπή της Νύφης και του Γαμπρού συνοδεύουν πεθεροί, πεθερές, συμπέθεροι, συγγενείς, κουμπάροι και όλο το κάλεσμα του γάμου, σκορπίζοντας σε κάθε γειτονιά της Σύρου εύθυμη καρναβαλική διάθεση. Οι γαμήλιες πομπές −με τη δέουσα καρναβαλική επισημότητα− θα ολοκληρώσουν τη διαδρομή τους στην πλατεία Μιαούλη. Εκεί θα ξετυλιχτεί η τελευταία φάση του γεγονότος, ο γάμος, η παντρειά με τη… βούλα, που θα επικυρώνεται με τη γαμήλια τελετή, με χορό, με μουσική και τη ρίψη κονφετί!

Τι πρέπει να κάνετε:

1. Φτιάξτε το γαμήλιο ζευγάρι. Ποιους θα παντρέψετε;
2. Καλέστε όσους περισσότερους συγγενείς, φίλους και γνωστούς να συμμετέχουν μαζί σας.
3. Ντυθείτε όπως εσείς θέλετε
4.Ετοιμάστε μια ιστορία του ζευγαριού ή του σογιού που θα μας παρουσιάσετε.
5.Πείτε μας την αφετηρία και τη διαδρομή που θα ακολουθήσετε με κατάληξη την πλατεία Μιαούλη.
6. Στείλτε email στο politismos@syros-ermoupolis.gr για τη συμμετοχή σας με το όνομα, το τηλέφωνο (κινητό ή σταθερό), το email του υπεύθυνου επικοινωνίας της ομάδας σας καθώς και τα στοιχεία Συλλόγου, Σωματείου ή παρέας που εκπροσωπείτε.

Δηλώσεις συμμετοχής στο politismos@syros-ermoupolis.gr έως τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023.

(Visited 97 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*