«Αναγέννησί μας»: H δημοτική παράταξη του Αλέξη Αθανασίου «ρίχνεται» στη μάχη των εκλογών

Newsroom
05/02/2023 18:41
 
 
 

 

«Αναγέννησί μας» είναι το όνομα της δημοτικής παράταξης του Αλέξη Αθανασίου, ο οποίος παρουσίασε σήμερα – σε ειδική εκδήλωση στο Επιμελητήριο Κυκλάδων – την ιδρυτική της διακήρυξη.

Ο κ. Αθανασίου τη χαρακτήρισε «αμιγώς αυτοδιοικητική και ανεξάρτητη», τονίζοντας ότι «διέπεται από
σεμνότητα και σοβαρότητα, προσδοκώντας να καταφέρει τη μέγιστη δυνατή σύγκλιση, αποδοχή και συνεννόηση», ενώ ταυτόχρονα «θα συνεργάζεται αποτελεσματικά και δημιουργικά με όλες τις αρχές και
τους φορείς για το καλό του νησιού και των ανθρώπων του».

Όπως εξήγησε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αναγέννησί μας», το όνομα της έχει διπλό
νόημα και «ανάγνωση», καθώς απαρτίζεται από τις λέξεις «Αναγέννηση» και «Νησί μας», ενώ τα χρώματα του λογοτύπου, είναι τα χρώματα των βράχων της Σύρου και της θάλασσας του Αιγαίου που την περιβάλλει.

Το πλαίσιο δράσης της παράταξης (η οποία απαρτίζεται από «δοκιμασμένα» στην Αυτοδιοίκηση άτομα, αλλά κι από νέους ανθρώπους «με αέρα ανανέωσης») στηρίζεται σε τρεις βασικούς άξονες, οι οποίοι επιγραμματικά, αναφέρονται ως εξής:

  • Καθημερινότητα του Δημότη – Δημότισσας,
  • Υποδομές,
  • Επίλυση και διαχειριστική προοπτική μεγάλων ζητημάτων του τόπου.

Μετά τον κ. Αθανασίου, τον λόγο πήραν ο κ. Μιχάλης Κονδύλας, η κα Θωμαή Μενδρινού, ο κ. Γιάννης Μαραγκός και ο κ. Δημήτρης Κοσμάς, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Μάκης Δαδάος.

Μηνύματα έστειλαν (και διαβάστηκαν) ο βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ κ. Φίλιππος Φόρτωμας, ο τέως δήμαρχος Ποσειδωνίας, τέως Αντιπεριφερειάρχης και υποψήφιος βουλεύτης Κυκλάδων του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κ. Τζώρτζης Μακρυωνίτης, καθώς και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ONEX Shipyards Πάνος Ξενοκώστας.

Διαβάστε εδώ την ιδρυτική διακήρυξη

 

 

 

(Visited 403 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*