ΕΚΑΒ Σύρου: Σεμινάριο πρώτων βοηθειών και ΚΑΡΠΑ στο 1ο Γυμνάσιο Σύρου

Newsroom
17/02/2023 17:54
 
 
 

 

Στο 1ο Γυμνάσιο Σύρου βρέθηκε χθες Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023 ο Τομέας ΕΚΑΒ Σύρου, προκειμένου να ενημερώσει τη σχολική κοινότητα για θέματα πρώτων βοηθειών και καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης.

Την ενημέρωση έκαναν ο παιδίατρος κ. Ιορδάνης Παπαδόπουλος και η νοσηλεύτρια κα Αθηνά Κρουστάλλη, με τη συνδρομή των διασωστών Τομέα ΕΚΑΒ Σύρου κ.κ. Ν. Μιχαλίτση και Κ. Καρανίκα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Διοίκηση του Γ.Ν. Σύρου, στελέχη του Νοσοκομείου παρέχουν ενημέρωση και πρακτική επίδειξη πρώτων βοηθειών, καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ), χρήσης απινιδωτή, τήρησης μέτρων ατομικής προστασίας κ.α., στο πλαίσιο διεξαγωγής εκπαιδευτικών σεμιναρίων σε εκπαιδευτικές μονάδες, δημόσιους οργανισμούς και συλλόγους.

«Η κοινωνική προσφορά των στελεχών του Νοσοκομείου Σύρου και του Τομέα ΕΚΑΒ Σύρου είναι καθημερινή και ανιδιοτελής. Η εδραίωση παρόμοιων εκπαιδευτικών πρωτοβουλιών θα συνεισφέρει στην περαιτέρω ενίσχυση σχέσεων εμπιστοσύνης και συνεργασίας μεταξύ των φορέων της Σύρου» καταλήγει η ανακοίνωση, την οποία υπογράφει ο Διοικητής της υγειονομικής μονάδας κ. Ζουλουφός.

(Visited 170 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*