Καινούρια καθίσματα αποκτά το γήπεδο ποδοσφαίρου της Ερμούπολης

Newsroom
03/03/2023 15:16
 
 
 

 

Περισσότερα από 1.000 νέα καθίσματα παρελήφθησαν σήμερα για τις κερκίδες του γηπέδου ποδοσφαίρου της Ερμούπολης, εκσυγχρονίζοντας τη συγκεκριμένη αθλητική εγκατάσταση.

Ειδικότερα, η τοποθέτηση των 1.350 νέων καθισμάτων διπλής ενισχυμένης πλάτης χρώματος λευκού, μπλε ρουά και μπλε navy θα αναβαθμίσει αισθητικά το ιστορικό γήπεδο, καθώς τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους θεατές.

Σημειώνεται ότι η σύμβαση για την «Προμήθεια Πλαστικών Καθισμάτων Κερκίδων Γηπέδου» υπογράφτηκε πριν λίγες μέρες μεταξύ του Αντιπεριφερεάρχη Κυκλάδων κ. Λεονταρίτη και της αναδόχου εταιρείας «3 STARS – Χ. ΡΩΣΣΟΠΟΥΛΟΣ & Σία Ε.Ε.», με την προμήθεια να χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Σε σχετική δήλωσή του ο κ. Λεονταρίτης ανέφερε:
«Συνεχίζοντας τον εκσυγχρονισμό των αθλητικών εγκαταστάσεων στα γήπεδα των Κυκλάδων εκπληρώνουμε άλλη μία υπόσχεσή μας για αναβάθμιση του γηπέδου της Ερμούπολης με την προμήθεια χιλίων τριακοσίων πενήντα (1350) νέων καθισμάτων, των οποίων η τοποθέτηση θα πραγματοποιηθεί άμεσα.

Η αναβάθμιση του ιστορικού γηπέδου θα ολοκληρωθεί με την τοποθέτηση νέων φωτιστικών σωμάτων τύπου LED, έργο το οποίο έχει δημοπρατηθεί και θα εκτελεστεί τους αμέσως επόμενους μήνες».

(Visited 141 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*