Γήπεδο ποδοσφαίρου Ερμούπολης: Τοποθετήθηκαν τα νέα καθίσματα

Newsroom
10/03/2023 15:36
 
 
 

 

Αμέσως μετά την υπογραφή της σύμβασης, παρελήφθησαν και τοποθετήθηκαν στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Ερμούπολης τα νέα καθίσματα, η προμήθεια των οποίων χρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου,.

Η διαδικασία της τοποθέτησης των νέων καθισμάτων ολοκληρώθηκε χθες Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργου Λεονταρίτη και του Προέδρου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων (ΕΠΣ) Κυκλάδων κ. Φρέρη.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου του Αντιπεριφερειάρχη, «τα νέα καθίσματα χρώματος μπλε – λευκό που κοσμούν πλέον το ιστορικό γήπεδο της Ερμούπολης αποδίδουν με εντυπωσιακό τρόπο το ελληνικό στοιχείο, καθώς το γήπεδο ντύθηκε στα χρώματα της Γαλανόλευκης, των Εθνικών μας ομάδων, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (ΕΠΟ) και φυσικά του Αρχιπελάγους μας».

Οι φίλαθλοι, οι οποίοι το Σάββατο 11 Μαρτίου 2023 θα παρακολουθήσουν τον αγώνα μεταξύ της ΕΛΛΑΣ Σύρου και του ΑJAX Σύρου θα φιλοξενηθούν σε ένα γήπεδο εκσυγχρονισμένο ως προς τις παρεχόμενες υπηρεσίες του.

Σε σχετική δήλωσή του, ο κ. Λεονταρίτης αναφέρει:
«Υλοποιούμε τη δέσμευσή μας ολοκληρώνοντας την πρώτη φάση αναβάθμισης του ιστορικού γηπέδου ποδοσφαίρου της Ερμούπολης με την τοποθέτηση νέων καθισμάτων.
Ως γνωστόν, έχει δημοπρατηθεί και η δεύτερη φάση αναβάθμισης του γηπέδου που προβλέπει την τοποθέτηση νέων φωτιστικών σωμάτων τύπου LED, δεδομένου ότι ο υπάρχων φωτισμός είναι ανεπαρκής και αρκετά κοστοβόρος. Το έργο θα ολοκληρωθεί με την τοποθέτηση των φωτιστικών σωμάτων».

(Visited 134 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*