Σύρος: Συνεχίζονται οι δυναμικές κινητοποιήσεις για το δυστύχημα στα Τέμπη (video+φώτος)

Newsroom
16/03/2023 23:38
 
 
 

 

Δυναμική και με αγωνιστικό παλμό ήταν και η σημερινή κινητοποίηση στη Σύρο, η οποία διοργανώθηκε στο πλαίσιο της πανελλαδικής απεργίας σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Εκτός από το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, στο “κάδρο” των απεργών μπήκε σήμερα και το κυβερνητικό νομοσχέδιο για το νερό, που έχει ξεσηκώσει ήδη πλήθος αντιδράσεων.

Για ακόμη μια φορά, το παρών έδωσαν μαθητές, φοιτητές, εκπαιδευτικοί, εργαζόμενοι και συνταξιούχοι, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι σήμερα συμμετείχαν και επαγγελματίες του νησιού, καθώς εμπορικά καταστήματα και επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος παρέμειναν κλειστά για δύο ώρες.

Στην πορεία (που ξεκίνησε από το κτίριο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου στο λιμάνι της Ερμούπολης και κατέληξε στην πλατεία Μιαούλη) πήραν, επίσης, μέρος ο Δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης κ. Λειβαδάρας και μέλη της δημοτικής αρχής, ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Βεκρής, ο υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μαραγκός, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σύρου κ. Αλεξανδρίδης κ.α.

(Visited 80 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*