Ερμούπολη: Διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων σε κεντρικές οδούς λόγω έργων

Newsroom
30/03/2023 13:17
 
 
 

 

Κλειστές θα παραμείνουν κεντρικές οδοί στην Ερμούπολη λόγω έργων, όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης.

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023, λόγω διεξαγωγής εργασιών συντήρησης του Δημαρχιακού Μεγάρου, θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Καραολή και Δημητρίου και Αλ. Λυκούργου Αρχιεπισκόπου, κατά τις ώρες 15:00 έως 18:00. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από παράλληλες οδούς.

Επίσης, λόγω διεξαγωγής εργασιών της ΔΕΥΑ Σύρου για επισκευή του κεντρικού αποχετευτικού δικτύου θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων επί της οδού Μπαμπαγιώτου, από το ύψος της οδού Κάσου (είσοδο προς Αστυνομική Διεύθυνση) μέχρι την αρχή της οδού Αγ. Δημητρίου. Η κυκλοφορία θα σταματήσει το Σάββατο 1η Απριλίου 2023 στις 14:00 και η διακοπή θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 2 Απριλίου στις 22:00.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από περιφερειακές διαδρομές μέσω Βροντάδου ή εναλλακτικά μέσω του περιφερειακού του Δηλίου.

(Visited 35 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.