Ο πρώην νομάρχης Δημήτρης Μπάιλας για το Νοσοκομείο Σύρου: «Ουδεμία βοήθεια από κανέναν»

Newsroom
27/04/2023 11:35
 
 
 

 

Σε δημόσια τοποθέτηση για το Γενικό Νοσοκομείο Σύρου προχώρησε ο πρώην νομάρχης Κυκλάδων Δημήτρης Μπάιλας, ο οποίος εξέφρασε την ιδιαίτερη ανησυχία του για τα όσα συμβαίνουν στην μοναδική δευτεροβάθμια υγειονομική μονάδα του νομού.

Μάλιστα, στην τοποθέτησή του, ο κ. Μπάιλας στηλιτεύει το γεγονός ότι κανένας βουλευτής, ακόμη και υποψήφιος, δεν έχουν πάρει ανοιχτά θέση για το συγκεκριμένο θέμα (που αφορά όχι μόνο τους μόνιμους κατοίκους της Σύρου, αλλά και τους υπόλοιπους Κυκλαδίτες, καθώς και τους επισκέπτες του νομού).

Το πλήρες περιεχόμενο της τοποθέτησης του κ. Μπάιλα έχει ως εξής:
Ανάμεσα στα τόσα και τόσα που συμβαίνουν στο τόπο μας τον τελευταίο καιρό, με ιδιαίτερη ανησυχία παρακολουθώ και τα όσα γίνονται και γράφονται για το Νοσοκομείο μας.

Ιδιαίτερα μετά την παραίτηση του Διοικητή και την έκφραση φόβου από τους συνδικαλιστές ότι κινδυνεύει η πτητική βάση του ΕΚΑΒ. Με τρομάζει η αφωνία όλων των βουλευτών του Νομού ακόμη και των υποψηφίων! Κανείς δεν μπήκε στον κόπο να ασχοληθεί με το θέμα!

Από όσα γράφονται μέχρι σήμερα, κανείς δεν ζήτησε πληροφορίες από τους συνδικαλιστές, ή από τον πρώην Διοικητή για να μάθει εάν είναι αλήθεια όσα γράφονται και να τοποθετηθεί δημόσια στο θέμα. Ουδεμία θέση, ουδεμία βοήθεια από κανέναν. Όλοι ασχολούνται με το κυνήγι του σταυρού. Αδιαφορούν για την μοναδική ίσως δομή που απόμεινε και αποτελεί σημείο αναφοράς για όλο το νομό.

Περιμένω να δω αν κάποιος δείξει ότι, εκτός από υπάλληλος πολιτικός, έχει λίγο φιλότιμο και ευαισθησία να ασχοληθεί με αυτό το πάρα πολύ σοβαρό θέμα που μας αφορά όλους.

(Visited 140 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*