Π. Ξενοκώστας: «Το επόμενο Ράλλυ Αιγαίου να ξεκινήσει από τη Σύρο και να καταλήξει στην Ελευσίνα»

Newsroom
24/07/2023 16:49
 
 
 

 

Το Διεθνές Ιστιοπλοϊκό Ράλλυ Αιγαίου, ένας ιστιοπλοϊκός αγώνας με μεγάλη ιστορία που διοργανώνεται κάθε χρόνο από τον Πανελλήνιο Όμιλο Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης (ΠΟΙΑΘ) και χαρακτηρίζεται κι ως θαλάσσιος Μαραθώνιος, γιόρτασε χθες το βράδυ στη Σύρο τα 60 του χρόνια, σε μια εκδήλωση που διοργάνωσε η ONEX NEORION SYROS SHIPYARDS, επίσημος υποστηρικτής του Ράλλυ.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στο Κίνι, που διοργάνωσε ο όμιλος ΟNEX, όπως αναφέρει σημερινή ανακοίνωση των ναυπηγείων, έγινε η απονομή των επάθλων της 1ης ιστιοδρομίας, παρουσία των πληρωμάτων, του προέδρου του ΠΟΙΑΘ, Ιωάννη Μαραγκουδάκη, του προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου του ομίλου ONEX Πάνου Ξενοκώστα, του ιδιοκτήτη της Olympic Marine και συνδιοργανωτή του AEGEAN 600 Γιώργου Προκοπίου, εκπροσώπων του Πολεμικού Ναυτικού, της τοπικής αυτοδιοίκησης, του Ναυτικού Ομίλου Σύρου και της ναυτιλιακής κοινότητας.

Ο Π. Ξενοκώστας βράβευσε το πρώτο σκάφος που αφίχθη στο λιμάνι της Ερμούπολης: το OPTIMUM S SAMOS STEAMSHIP, με κυβερνήτες τους Περικλή Λιβά και Νίκο Λάζο, ενώ παράλληλα κατέθεσε πρόταση το 61ο Ράλλυ Αιγαίου να εκκινήσει από τη Σύρο και να καταλήξει στην Ελευσίνα, καθώς υπογράμμισε τη δέσμευση και την προσήλωση των δύο τοπικών κοινοτήτων (της Σύρου και της Ελευσίνας) και της ONEX στην υποστήριξη του Διεθνούς Ιστιοπλοϊκού Ράλλυ Αιγαίου.

Να σημειωθεί ότι χθες το μεσημέρι, αντιπροσωπεία της «Jotun Hellas» και της οργανωτικής επιτροπής του αγώνα, περιηγήθηκε στα Ναυπηγεία Νεωρίου στη Σύρο και στις αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις τους.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 28 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*