ΔΕΥΑ Σύρου: «Σε οριακό επίπεδο τα αποθέματα νερού»

Newsroom
07/08/2023 19:42
 
 
 

 

Ανακοίνωση με την οποία ζητά από μόνιμους κατοίκους και επισκέπτες του νησιού να περιορίσουν τις καταναλώσεις νερού στο ελάχιστο δυνατό, εξέδωσε η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Σύρου (ΔΕΥΑΣ).

Σύμφωνα με τη ΔΕΥΑΣ, οι 21 μονάδες αφαλάτωσης λειτουργούν αδιάκοπα, χωρίς όμως να μπορούν να καλύψουν πλήρες τις μεγάλες ανάγκες σε νερό λόγω της θερινής περιόδου, γι’ αυτό η Επιχείρηση επέλεξε να διαμοιράζει ισομερώς το νερό ώστε να μην μένουν περιοχές χωρίς νερό για πολλές ώρες.

Το πλήρες περιεχόμενο της ανακοίνωσης της ΔΕΥΑΣ έχει ως εξής:
Επιθυμούμε να ενημερώσουμε τους μόνιμους κατοίκους και επισκέπτες του νησιού ότι λόγω υψηλών καταναλώσεων νερού που παρουσιάζονται αυτές τις μέρες τα αποθέματα νερού έχουν φθάσει σε οριακό επίπεδο. Οι είκοσι μια (21) μονάδες αφαλάτωσης που υπάρχουν, λειτουργούν συνεχώς κι αδιάκοπα χωρίς ωστόσο να μπορούν να καλύψουν πλήρως τις μεγάλες ανάγκες σε νερό που παρουσιάζονται αυτές τις μέρες.

Για το λόγο αυτό καλούμε όλους τους χρήστες νερού να δείξουν πνεύμα ευαισθησίας, να συνεργαστούν μαζί μας και να περιορίσουν τις καταναλώσεις τους στο ελάχιστο δυνατόν, τουλάχιστον έως ότου περάσει αυτή η κρίσιμη περίοδος των δεκαπέντε ημερών. Από την πλευρά μας γίνεται μέριμνα ώστε το νερό να διαμοιράζεται ισομερώς και να μη μένουν περιοχές χωρίς νερό για πολλές ώρες.

Ζητούμε συγνώμη για την αναστάτωση και σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 105 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*