Γήπεδο ποδοσφαίρου Ερμούπολης: Αναβάθμιση του ηλεκτροφωτισμού με φωτιστικά τύπου LED

Newsroom
23/08/2023 17:13
 
 
 

 

Μετά την τοποθέτηση των πλαστικών καθισμάτων, ξεκίνησαν σήμερα από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου οι εργασίες αντικατάστασης του ηλεκτροφωτισμού στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Ερμούπολης με την τοποθέτηση νέων φωτιστικών σωμάτων.

Πιο συγκεκριμένα, θα τοποθετηθούν 24 νέοι προβολείς LED (4 ανά πυλώνα) 900W ο κάθε ένας, οι οποίοι υιοθετούν τις τελευταίες λύσεις στις τεχνολογίες φωτισμού με εγγύηση διάρκειας ζωής πάνω από 100.000 ώρες λειτουργίας.

Οι συγκεκριμένοι προβολείς LED εκτός από τον ελεγχόμενο και υψηλής ποιότητας φωτισμό και τη βελτιωμένη οπτική απόδοση, θα προσφέρουν και εξοικονόμηση του κόστους λειτουργίας μέχρι και 60℅ σε σχέση με τους προηγούμενους προβολείς.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης σε σχετική δήλωσή του αναφέρει:
«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος διότι η δέσμευσή μου προς τα ποδοσφαιρικά σωματεία της Σύρου και την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κυκλάδων, ότι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα προβεί σε πλήρη αναβάθμιση του γηπέδου ποδοσφαίρου της Ερμούπολης γίνεται πράξη.

Μετά τα άλλα νησιά, και η Σύρος αποκτά ένα σύγχρονο γήπεδο ποδοσφαίρου ιδιαίτερα χρήσιμο μετά την άνοδο της Ελλάς Σύρου στη Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Με την ολοκλήρωση της θητείας μας έχουμε προβεί στην αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων όλων των νησιών, αποδεικνύοντας με έργα ότι στην πολιτική δεν είμαστε όλοι το ίδιο.

Η νεολαία μας και ο αθλητισμός ήταν, είναι και θα παραμείνουν στις προτεραιότητές μας».

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 108 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*