Λαϊκή Συσπείρωση Σύρου: Ανακοίνωση 12 νέων υποψηφίων

Newsroom
29/08/2023 11:54
 
 
 

 

Δώδεκα ακόμη «συνοδοιπόρους» όπως τους χαρακτήρισε για τις δημοτικές εκλογές στις 8 Οκτώβρη, ανακοίνωσε η Λαϊκή Συσπείρωση Ν. Αιγαίου.

«Δίνουμε την εκλογική μάχη με αισιοδοξία για να έχει η Λαϊκή Συσπείρωση ακόμη περισσότερους, εκλεγμένους στο Δημοτικό Συμβούλιο και τα Κοινοτικά Συμβούλια, για να δυναμώσει η καθαρή φωνή της Λαϊκής Συσπείρωσης, για να παλέψουμε από καλύτερες θέσεις για ένα νησί στα μέτρα των κατοίκων του, για τη δική μας ζωή. Για τις ανάγκες των πολλών, όχι για τα κέρδη των λίγων» αναφέρει χαρακτηριστικά η σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε.

Οι 12 νέοι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης Σύρου-Ερμούπολης»:

1.Βέργου Ρένα: ιδιωτική υπάλληλος, μουσικός με συμμετοχή σε τοπικά χορωδιακά σχήματα (Μουσικός Όμιλος Σύρου, Χορωδία Ι.Ν. Ευαγγελίστριας, φωνητικό σύνολο Invirtus), μέλος της «Ορχήστρας των Κυκλάδων» και του επιτελείου της Παιδικής Νεανικής Χορωδίας της, σπουδάζει βυζαντινή μουσική, μέλος του ΔΣ της «Ορχήστρας των Κυκλάδων» και του Μουσικού Ομίλου Σύρου.

2.Γουσγουνέλης Κώστας: Μηχανολόγος Μηχανικός, ΑΠΘ. Έχει εργαστεί ως μηχανικός ελεύθερος επαγγελματίας και ως δημόσιος υπάλληλος. Έχει υπάρξει Συντονιστής του Ειδικού Προγράμματος Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Ε.Π.Τ.Α) και Διευθυντής του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Σήμερα υπηρετεί στην Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου. Ιδρυτικό μέλος του Παρατηρητηρίου Ποιότητας Περιβάλλοντος Σύρου.

3.Ζερβουδάκης Κυριάκος: απόφοιτος του τμήματος Πληροφορικής-ΕΚΠA, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος Ειδίκευσης «Αλγόριθμοι Υψηλής Απόδοσης», Τμήμα Πληροφορικής και Επικοινωνιών-ΕΚΠΑ, Προϊστάμενος του Τμήματος Πληροφορικής και Επικοινωνιών του Πανεπιστήμιο Αιγαίου, πρόεδρος του Συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

4.Καρλή Λίλα: Απόφοιτος της σχολής Εφαρμοσμένων Μαθηματικών, υπάλληλος της ΔΕΔΔΗΕ Σύρου.

5.Κωβαίος Μιχάλης: ηλεκτρολόγος- μηχανικός, πρώην διευθυντής της ΔΕΔΔΗΕ Σύρου.

6.Μίχος Ιάσονας: απόφοιτος του Φυσικού Τμήματος-ΕΚΠΑ, ελεύθερος επαγγελματίας, πρόεδρος του ΔΣ του Παρατηρητηρίου Ποιότητας Περιβάλλοντος Σύρου

7.Μπαξοπούλου Έμμυ: απόφοιτος του Τμήματος Γεωτεχνικών Σπουδών του ΑΠΘ, εργαζόμενη στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου, μέλος του Συλλόγου Εργαζομένων στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου, μέλος του Παρατηρητηρίου Ποιότητας Περιβάλλοντος Σύρου.

8.Πιτσικάλη Άννα: πτυχιούχος Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας, Τμήμα Marketing Τ.Ε.Ι. Θεσ/νίκης. Εργαζόμενη στο ΚΠΑ2 Σύρου (πρώην ΟΑΕΔ) ως συμβασιούχος, ενεργό μέλος της Λέσχης Φωτογραφίας – Κινηματογράφου Σύρου.

9.Ρούσσος Λεονάρδος: οικονομολόγος – λογιστής, πρώην δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Άνω Σύρου.

10.Χαλαβαζή Μάγδα: συνταξιούχος ΙΚΑ

11.Χατζηιερεμία Ελένη: βιολόγος, κάτοχος μεταπτυχιακού στην ανάπτυξη φαρμάκων, ιδιωτική υπάλληλος.

12.Campana Gennaro: ιδιωτικός υπάλληλος

Η παρουσίαση του συνόλου των υποψηφίων της Λαϊκής Συσπείρωσης θα πραγματοποιηθεί σε εκδήλωση στις 6 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 152 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*