«Αναγέννησί μας»: Έτοιμα τα social media και η ιστοσελίδα του συνδυασμού

Newsroom
13/09/2023 19:28
 
 
 

 

«Γέφυρα διασύνδεσης και αλληλεπίδρασης» με τη συριανή κοινωνία και για τη συριανή κοινωνία χαρακτήρισε ο συνδυασμός «Αναγέννησί μας» την ιστοσελίδα και τα social media του, τα οποία «βγήκαν στον αέρα» σήμερα.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου που εκδόθηκε σχετικά, η ηλεκτρονική «παρουσία» του συνδυασμού του Αλέξη Αθανασίου εντάσσεται στην αξιοποίηση κάθε δυνατότητας προκειμένου να γίνουν γνωστά στους πολίτες το πρόγραμμα και οι θέσεις της παράταξης.

Αναλυτικά, το δελτίο Τύπου αναφέρει τα εξής:
Με ένα δυναμικό Website, το περιεχόμενο του οποίου θα εμπλουτίζεται διαρκώς και Social Media με πρόθεση και στόχο να έχουν διαδραστικό ρόλο και αλληλεπίδραση με την Κοινωνία μας, επισήμως από σήμερα, Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2023, κάνει αισθητή την παρουσία του στο περιβάλλον των ηλεκτρονικών Μέσων Επικοινωνίας, ο Δημοτικός Συνδυασμός «Αναγέννησί μας», με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Σύρου – Ερμούπολης κ. Αλέξανδρο Αθανασίου.

Χωρίς να χάνεται ούτε στιγμή το άμεσο και αναντικατάστατο ανθρώπινο στοιχείο που χαρακτηρίζει όλες τις υποψήφιες και όλους τους υποψήφιους αλλά και τον επικεφαλής της «Αναγέννησίς μας», αξιοποιούμε κάθε δυνατότητα για να επικοινωνούμε μαζί σας, να σας ενημερώνουμε για το Πρόγραμμα και τις θέσεις μας και να είμαστε και διαδικτυακά δίπλα σας.

Μεγάλη τιμή και χαρά για το Συνδυασμό, το γεγονός πως νέες και νέοι άνθρωποι που πλαισιώνουν την ομάδα και συμβάλλουν στη μεγάλη κοινή προσπάθεια της «Αναγέννησίς μας», είναι οι συνεργάτες μας και σε αυτό το πεδίο.

Tα επίσημα links της ιστοσελίδας, του λογαριασμού στο Facebook και του λογαριασμού στο Instagram

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 81 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*