Η «Αναγέννησί μας» για την εκδημία του Μακαριστού Καθολικού Επισκόπου Πρώην Σύρου Φραγκίσκου Παπαμανώλη

Newsroom
03/10/2023 01:29
 
 
 

 

Με οδύνη πληροφορηθήκαμε πως σήμερα Δευτέρα 2/10/2023 πέρασε στην αιωνιότητα ο Μακαριστός Καθολικός Επίσκοπος πρώην Σύρου, Θήρας και Αποστολικός Τοποτηρητής Κρήτης, Φραγκίσκος Παπαμανώλης, ένας σπουδαίος Ιεράρχης της Καθολικής Εκκλησίας.

Μια εξόχως χαρισματική προσωπικότητα, η οποία διακόνησε την Τοπική Καθολική Εκκλησία με αγάπη, πραότητα, ενωτική διάθεση, συνεχές ενδιαφέρον, έργο και φροντίδα για όλο τον κόσμο. Η απλότητά και η γαλήνια προσέγγισή του, άγγιζε πάντα τις καρδιές όλων μας, ενώ ο λόγος του για όλα τα θέματα, μας επιβεβαίωνε αδιαλείπτως, πως ήταν πραγματικά ένας χαρισματικός «εργάτης» στον Αμπελώνα του Κυρίου.

Ο κ. Αλέξανδρος Αθανασίου, επικεφαλής και υποψήφιος Δήμαρχος Σύρου- Ερμούπολης, το σύνολο των υποψηφίων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων, όπως επίσης και όλα τα μέλη και υποστηρικτές του συνδυασμού «Αναγέννησί μας», εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του.

Από σήμερα, ο Παράδεισος είναι πλουσιότερος και η Προσευχή όλων μας, συνοδεύει και συντροφεύει τον αγαπητό μας Πατέρα στην ανάπαυση της ψυχής του.

*Στη φωτογραφία, ο Μακαριστός Καθολικός Επίσκοπος πρώην Σύρου, Φραγκίσκος Παπαμανώλης, στη φετινή Ευλογία των Αγίων Ελαίων στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Ερμουπόλεως, τη Μεγάλη Τετάρτη, 12/04/2023

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 123 times, 1 visits today)

One Comment

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*