Ο Αλέξης Αθανασίου επόμενος Δήμαρχος Δήμου Σύρου-Ερμούπολης

Newsroom
09/10/2023 10:21
 
 
 

 

Με ποσοστό 49,16% και 15 έδρες, ο Αλέξης Αθανασίου είναι ο νέος δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης.

Στο μήνυμα του προς τους δημότες της Σύρου, ο κ. Αθανασίου τόνισε ότι η νίκη του είναι νίκη του νησιού και των ανθρώπων του, ευχαριστώντας ταυτόχρονα την τοπική κοινωνία που πίστεψε σε εκείνον και την παράταξη του.

«Νιώθω τη μεγάλη ευθύνη της ιδιότητας του Δημάρχου Σύρου – Ερμούπολης και του σεβασμού προς ένα θεσμό, τον οποίο έχουν τιμήσει μεγάλες προσωπικότητες του τόπου μας» δήλωσε ο κ. Αθανασίου στο μήνυμα του, το πλήρες περιεχόμενο του οποίου έχει ως εξής:

Αγαπητές μου Συριανές συμπολίτισσες και Αγαπητοί μου Συριανοί Συμπολίτες, σήμερα ΔΕΝ υπάρχουν νικητές και ηττημένοι.

Σήμερα υπάρχει ΜΟΝΟ η νίκη της δημοκρατικής διαδικασίας των εκλογών, σήμερα υπάρχει ΜΟΝΟ η νίκη του νησιού μας και των ανθρώπων του, σήμερα υπάρχει ΜΟΝΟ η νίκη του ΜΑΖΙ!

Σήμερα, η «Αναγέννησί μας» μόλις ξεκινάει την επίσημη πορεία της.

Ένα τεράστιο Ευχαριστώ σε όλη τη συριανή κοινωνία που μας πίστεψε, που μας στήριξε και που μας τίμησε με την επιλογή της! Τεράστια η ευθύνη μας απέναντι σε αυτή την κοινωνία και ακλόνητη η υπόσχεση μας για Ενότητα και Έργο, απέναντί της.

Τούτες τις ώρες, ανθρώπινα και αληθινά σας λέω πως δεν μπορώ να βρω τις λέξεις για να χωρέσω τα συναισθήματά μου.

Είμαι πολύ συγκινημένος, ενώ ταυτόχρονα νιώθω τη μεγάλη ευθύνη της ιδιότητας του Δημάρχου Σύρου – Ερμούπολης και του σεβασμού προς ένα θεσμό, τον οποίο έχουν τιμήσει μεγάλες προσωπικότητες του τόπου μας.

Ένα τεράστιο Ευχαριστώ στην οικογένειά μου για την αμέριστη στήριξή της, στους καλούς μου συνεργάτες και σε αυτόν που μπορεί να μην είναι σήμερα μαζί μας αλλά ξέρω πόσο περήφανος θα είναι. Τον πατέρα μου.

Σας ευχαριστώ όλες και όλους σας από τα βάθη της καρδιάς μου!

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 433 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*