«Χριστούγεννα Μαζί» στη Σύρο: Ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα για μαγικά Χριστούγεννα!

Newsroom
11/12/2023 00:17
 
 
 

 

Με ένα πλούσιο καλλιτεχνικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους γιορτάζει και φέτος τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς η Σύρος με τον τίτλο «Χριστούγεννα Μαζί».

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων ξεκίνησε στις 27 Νοεμβρίου με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο κέντρο της Ερμούπολης και θα ολοκληρωθεί στις 31 Ιανουαρίου με μουσικό αφιέρωμα στο Θάνο Μικρούτσικο. Το πλούσιο πρόγραμμα περιλαμβάνει μουσικές και θεατρικές παραστάσεις για μεγάλους και παιδιά, μουσικές εκδηλώσεις, συναυλίες, εικαστικές εκθέσεις, παραδοσιακές εκδηλώσεις, γιορτές στους πεζόδρομους και αναπαραστάσεις.

Πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει ο Άγιος Βασίλης, το καραβάκι των ευχών και φυσικά τα παραδοσιακά κάλαντα με χορούς και έθιμα των ημερών. Το χριστουγεννιάτικο εορταστικό πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης φιλανθρωπικές εκδηλώσεις ενώ τα παιδιά της Σύρου θα διασκεδάσουν και θα ζήσουν την μαγεία των Χριστουγέννων στο σπίτι του Άη Βασίλη. Επίσης θα συμμετέχουν και σε χριστουγεννιάτικες εικαστικές δράσεις.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 179 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*