Στα χέρια του δήμου Σύρου-Ερμούπολης το στρατόπεδο – Λειβαδάρας: «Ανοίγει ο δρόμος για τη στέγαση του Πανεπιστημίου» (video)

Newsroom
11/12/2023 22:26
 
 
 

 

Την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση των επίπονων διαδικασιών που διήρκεσαν τέσσερα χρόνια, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για την ολοκλήρωση των διαδικασιών παραχώρησης τμήματος του στρατοπέδου στον Δήμο Σύρου-Ερμούπολης, εξέφρασε σήμερα το πρωί, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο Δήμαρχος, Νίκος Λειβαδάρας.

Ο κ. Λειβαδάρας λίγες ημέρες πριν την παράδοση του δημαρχιακού θώκου στον νέο Δήμαρχο, Αλέξη Αθανασίου, εμφανώς συγκινημένος αναφέρθηκε στο όραμά του, το οποίο υιοθετήθηκε από όλους τους συνεργάτες του και που δεν είναι άλλο από την ολοκλήρωση των διαδικασιών της παραχώρησης του στρατοπέδου, παραχώρηση που ανοίγει το «δρόμο» για τη στέγαση του Πανεπιστημίου Αιγαίου και γιατί όχι, τη διεκδίκηση και 2ης Πολυτεχνικής Σχολής.

Ο Δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης αναφερόμενος στο θέμα, έκανε μία ιστορική διαδρομή στις διαδικασίες που ξεκίνησαν επί δημαρχίας του Γιάννη Δεκαβάλλα, συνεχίστηκαν επί Γιώργου Μαραγκού και που ολοκληρώθηκαν σήμερα, τονίζοντας ότι αυτές ήταν δύσκολες, χρονοβόρες και επίμονες.

Τέλος, ο κ. Λειβαδάρας ευχαρίστησε τα μέλη της Δημοτικής Αρχής, τους συνεργάτες του, στους εργαζόμενους της Πολεοδομίας και των Τεχνικών Υπηρεσιών, αλλά και στους υπηρεσιακούς παράγοντες του ΤΕΘΑ, οι οποίοι συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία της παραχώρησης.

Να σημειωθεί ότι την Τετάρτη, έχει προγραμματιστεί η πρώτη επίσκεψη στον χώρο του στρατοπέδου με τον Πρόεδρο, τον αναπληρωτή Πρόεδρο και τον Κοσμήτoρα της Σχολής του Πανεπιστημίου μας, τον προϊστάμενο της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου και την προϊσταμένη του Τμήματος Πολεοδομικού Σχεδιασμού της Πολεοδομίας.

πηγή: syrostoday.gr

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

(Visited 108 times, 1 visits today)

2 Comments

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*