Η Βερονίκη Ρούσσου στην εκπομπή «ΣΥΡΑ-ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ» του Χάρη Βεκρή

Newsroom
02/03/2024 18:06
 
 
 

 

Τη Βερονίκη Ρούσσου, που εδώ και σχεδόν 30 χρόνια συμβάλλει στη μουσική παιδεία της Σύρου, φιλοξένησε η εκπομπή του Χάρη Βεκρή «ΣΥΡΑ ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ» την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου.

Στην 30η εκπομπή της ομώνυμης ομάδας που έκανε για πρώτη φορά την εμφάνιση της πριν τρία χρόνια μέσα από το διαδίκτυο, η Βερονίκη Ρούσσου μίλησε για την πρώτη της επαφή με τη μουσική, για τη δημιουργία (το 1995) του Παραρτήματος του Αττικού Ωδείου στη Σύρο που παραμένει ως σήμερα το μοναδικό αναγνωρισμένο ωδείο στο νησί, για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε σ’ αυτή την πολυετή πορεία, για τις δυνατότητες που προσφέρει στους σπουδαστές του, αλλά και για τις μουσικές εκδηλώσεις που διοργανώνει.

Κλείνοντας αυτή τη ραδιοφωνική της συνέντευξη, η προσκεκλημένη της εκπομπής μίλησε επίσης, για την ανάγκη δημιουργίας ενός Μουσικού Γυμνάσιου στη Σύρο, ένα αίτημα των κατοίκων του νησιού που η διεκδίκηση του ξεκινά 20 χρόνια πριν.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ
Παρουσίαση – συντονισμός: Χάρης Βεκρής.
Δημοσιογραφική επιμέλεια: Δέσποινα Συλιβάνη.
Ηχογράφηση -παραγωγή βίντεο: Γιάννης Τσιτσώνης.
Μουσική σήματος: Δημήτρης Κεραμιδάκης.
Χορηγός: Μεταφορική Σύρου «ΠΑΓΙΔΑΣ EXPRESS».

Δείτε εδώ το video-podcast της εκπομπής

Ακούστε εδώ το podcast της ραδιοφωνικής εκπομπής

Επόμενο ραδιοφωνικό ραντεβού της ομάδας «ΣΥΡΑ, ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ», την Πέμπτη 14 Μαρτίου στις 22:00 στον PRIME RADIO 100,3 για τις Κυκλάδες) και διαδικτυακά, στο primeradio.gr

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 29 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*