Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Άνω Σύρο και Ερμούπολη για το Συριανό Καρναβάλι

Newsroom
12/03/2024 10:17
 
 
 

 

Τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν το Σάββατο 16 Μαρτίου στην Άνω Σύρο και την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς 17 Μαρτίου στην Ερμούπολη ανακοίνωσε ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης.

Έτσι, ενόψει των καρναβαλικών εκδηλώσεων και σύμφωνα με απόφαση της Δ/νσης Αστυνομίας Κυκλάδων:

Το Σάββατο 16-03-2024
από τις 18:30 μέχρι και το πέρας των εκδηλώσεων, απαγορεύεται η κυκλοφορία των οχημάτων στα εξής σημεία:
1. Σε τμήμα της οδού Εθνικής Αντίστασης και συγκεκριμένα από το ύψος του γηπέδου Άνω Σύρου μέχρι και την είσοδο της «Καμάρας» στην Άνω Σύρο.

2. Σε τμήμα της οδού 3ης Σεπτεμβρίου και συγκεκριμένα από την είσοδο της «Καμάρας» μέχρι την Απάνω Μεριά για απόσταση εκατό (100) μέτρων.

Την Κυριακή 17-03-2024
-από τις 15:00 μέχρι και το πέρας των εκδηλώσεων, απαγορεύεται η κυκλοφορία των οχημάτων στις οδούς: Ελ. Βενιζέλου, Α. & Ε. Μπαρμπέτα, Γ. Γουλανδρή, Αλ. Παναγούλη, Γ. Γεννηματά, Μ. Μερκούρη

-και από ώρα 16:00 μέχρι και το πέρας των εκδηλώσεων στις οδούς: Ι. Βαρδάκα, Χίου, Λεωτσάκου, Κ. Καραμανλή, έμπροσθεν Πλατείας Μιαούλη και Θεάτρου Απόλλων, Στ. Πρωΐου έως τη διασταύρωση με την οδό Κέας, εκτός των οχημάτων που θα αφιχθούν και θα αποχωρήσουν με το πλοίο.

Απαγορεύεται η στάθμευση το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Μαρτίου 2024 μέχρι και το πέρας των εκδηλώσεων στις οδούς: Κ/νου Καραμανλή, Λεωτσάκου, Χίου, Μ. Μερκούρη, Γ. Γεννηματά, Ε. Μπαρμπέτα και Γ. Γουλανδρή.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από παράλληλες οδούς.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 41 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*