Η δημοσιογράφος Άννα Τερέζα Δαλμυρά στην εκπομπή «ΣΥΡΑ, ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ»

Newsroom
15/03/2024 12:08
 
 
 

 

Στην 6η, κατά σειρά για το 2024, ραδιοφωνική εκπομπή «ΣΥΡΑ, ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ» του Χάρη Βεκρή τη «σκυτάλη» πήρε η δημοσιογράφος της εφημερίδας «ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ», Άννα Τερέζα Δαλμυρά.

Μέσα από το μικρόφωνο του “PRIME RADIO 100,3”, η Άννα Τερέζα Δαλμυρά μαζί με τον οικοδεσπότη κ. Βεκρή, επιδόθηκαν την Πέμπτη 14 Μαρτίου, σε ένα παιχνίδι ερωταπαντήσεων, μέσα από το οποίο καταγράφηκαν ενδιαφέρουσες απόψεις και πληροφορίες για πολλά θέματα που έχουν απασχολήσει ή και συνεχίζουν να απασχολούν την κοινωνία της Σύρας.

Ξεκινώντας τη ραδιοφωνική «εξομολόγηση» της, η καλεσμένη της εκπομπήςμίλησε για τον αείμνηστο πατέρα της Αχιλλέα Δαλμυρά και τη ζωή χωρίς εκείνον, αλλά και για τον αξιολάτρευτο «δεύτερο μπαμπά» της, τραγουδοποιό Γιώργο Μπάιλα.

Αναφέρθηκε στις σπουδές της και στο πώς προέκυψε η ενασχόλησή της με τη δημοσιογραφία, κάνοντας αναφορές σε τρέχοντα θέματα της ντόπιας πολιτικής σκηνής, αλλά και στο ρόλο που διαδραματίζουν γενικότερα τα ΜΜΕ στη διαμόρφωση των απόψεων των πολιτών, βαθμολογώντας την ανεξαρτησία των τοπικών ενημερωτικών μέσων.

Από την πλευρά του, ο Χάρης Βεκρής, απαντώντας στις ερωτήσεις της δημοσιογράφου, αναφέρθηκε στην «έμπνευση» του για διαρκώς νέες πρωτοβουλίες κοινωνικού και τοπικού χαρακτήρα, ξεκαθάρισε πώς προέκυψε η ενασχόλησή του με τα κοινά μέσα από την προσπάθεια δημιουργίας δημοτικού συνδυασμού, αλλά και με τη μεταπήδησή του στο β’ βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης, δηλώνοντας πως θα είναι ξανά υποψήφιος στις επόμενες Περιφερειακές Εκλογές.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ
Παρουσίαση – συντονισμός: Χάρης Βεκρής
Δημοσιογραφική επιμέλεια: Δέσποινα Συλιβάνη
Ηχογράφηση -παραγωγή βίντεο: Γιάννης Τσιτσώνης
Μουσική σήματος: Δημήτρης Κεραμιδάκης
Χορηγός: Μεταφορική Σύρου «ΠΑΓΙΔΑΣ EXPRESS»

Δείτε εδώ το video-podcast της εκπομπής

Ακούστε εδώ το podcast της ραδιοφωνικής εκπομπής

Επόμενο ραδιοφωνικό ραντεβού της ομάδας ΣΥΡΑ ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ την Πέμπτη 28 Mαρτίου, στις 10 μ.μ., στον PRIME RADIO 100,3 (για τις Κυκλάδες) και διαδικτυακά, στο primeradio.gr

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 18 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*