Η Σύρος τίμησε την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου με ελπίδα και συμπερίληψη!

Newsroom
26/03/2024 00:55
 
 
 

 

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε και φέτος στην πλατεία Μιαούλη προκειμένου να παρακολουθήσει την καθιερωμένη παρέλαση μαθητών, μελών τοπικών συλλόγων, των σπουδαστών της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού και του Τάγματος Εθνοφυλακής, με την οποία ολοκληρώθηκε ο εορτασμός της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου.

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής & Ανάπτυξης Μύρων Φλουρής, ενώ παρών έδωσαν η βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ Κατερίνα Μονογυιού (ως εκπρόσωπος της Βουλής των Ελλήνων), ο ασκών καθήκοντα Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου Πολύκαρπος Πολυχρονάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών Κυκλάδων Μάρκος Δαδάος, ο Δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης Αλέξης Αθανασίου, ο Αρχιερατικός Επίτροπος Σύρου π. Φλαβιανός Αλμπέσκου, ο Καθολικός Επίσκοπος Σύρου π. Πέτρος Στεφάνου, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης α’ και β’ βαθμού και φορέων της Σύρου, καθώς και εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας.

Το πιο θερμό χειροκρότημα των θεατών απέσπασαν οι μαθητές του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου και οι Δρομείς Ελπίδας Σύρου, η συμμετοχή των οποίων έδειξε – έστω και συμβολικά – ότι άνθρωποι με ιδιαιτερότητες μπορούν (και πρέπει) να συμμετέχουν ισότιμα σε όλες τις κοινωνικές δραστηριότητες.

Μετά την παρέλαση, μέλη χορευτικών συλλόγων και του Λυκείου Ελληνίδων Σύρου χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς, τιμώντας την 203η επέτειο της Εθνικής Παλιγγενεσίας.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 48 times, 1 visits today)
Latest Post

One Comment

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*