Ο Στέφανος Μαμίδης στην εκπομπή «ΣΥΡΑ, ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ» του Χάρη Βεκρή

Newsroom
02/05/2024 12:41
 
 
 

 

Τον φωτογράφο Στέφανο Μαμίδη, έναν νέο άνθρωπο που μετά τις σπουδές του, επέλεξε να ζήσει και να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά στον τόπο που γεννήθηκε, φιλοξένησε στην 8η εκπομπή «ΣΥΡΑ ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ» για το 2024, ο Χάρης Βεκρής.

Στο στούντιο του Prime Radio 100,3, o Στέφανος Μαμίδης μίλησε για την 20χρονη πλέον δραστηριότητά του στον διαρκώς εξελισσόμενο κλάδο της φωτογραφίας, αλλά και για τις πρωτοποριακές δράσεις του, όπως το “SYROS BY NIGHT”, το “Summer Beach Festival” και το “Santa Run Syros”.

Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις του οικοδεσπότη της εκπομπής, ο προσκεκλημένος αναφέρθηκε στα οφέλη της ανάπτυξης του θεματικού γαμήλιου τουρισμού στη Σύρο, παρουσίασε μέρος των ευρημάτων της έρευνας – δημοσκόπησης που πραγματοποίησε το SYROS BY NIGHT με σκοπό την καταγραφή των εμπειριών και του βαθμού ικανοποίησης των επισκεπτών του νησιού, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε στον αγώνα που δίνει ο πατέρας του, πλοίαρχος Σιδερής Μαμίδης, για τη διάσωση του Φάρου στη νησίδα Διδύμη.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ
Παρουσίαση – συντονισμός: Χάρης Βεκρής
Δημοσιογραφική επιμέλεια: Δέσποινα Συλιβάνη
Ηχογράφηση -παραγωγή βίντεο: Γιάννης Τσιτσώνης
Μουσική σήματος: Δημήτρης Κεραμιδάκης
Χορηγός: Μεταφορική Σύρου «ΠΑΓΙΔΑΣ EXPRESS»

Δείτε το video-podcast της εκπομπής

Ακούστε το podcast της ραδιοφωνικής εκπομπής

Επόμενο ραδιοφωνικό ραντεβού της ομάδας ΣΥΡΑ ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ, την Πέμπτη 9 Μαΐου, στις 10 μ.μ., στον PRIME RADIO 100,3 (για τις Κυκλάδες) και διαδικτυακά, στο primeradio.gr.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 11 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*