Δήμος Σύρου – Ερμούπολης: Πρόσληψη Διοικητικών υπαλλήλων

Newsroom.
09/05/2024 15:57
 
 
 

Ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 4 ατόμων, για την κάλυψη αναγκών στο Αυτοτελές Τμήμα Πολιτισμού – Τουρισμού του Δήμου.

Οι 4 προσλήψεις θα γίνουν με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ΣΟΧ ΑΣΕΠ) και θα έχουν 6μηνη διάρκεια.

Η ειδικότητα που ζητείται είναι η εξής:

ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού – 4 θέσεις

Sox 2 2024 ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ

Το απαραίτητο προσόν

Για όλες τις θέσεις ζητείται ως πρόσθετο απαραίτητο προσόν διορισμού, η γνώση χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών στα αντικείμενα: α) επεξεργασίας κειμένων, β) υπολογιστικών φύλλων, και γ) υπηρεσιών διαδικτύου.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ και να την υποβάλουν, είτε ηλεκτρονικά (e.freri@syros-ermoupolis.gr), είτε αυτοπροσώπως, είτε, σύμφωνα με το άρθρο του proson, με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας, στην ακόλουθη διεύθυνση:

Δήμος Σύρου – Ερμούπολης, Πλατεία Μιαούλη, Eρμούπολη Σύρος Τ.Κ. 84100, απευθύνοντας την στο Τμήμα Διαχείρισης Ανθρωπίνων Πόρων, υπόψη κας Ε.Φρέρη (τηλ. Επικοινωνίας: 22813-61050/51/56).

Πηγή: syrostoday.gr

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 32 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*