Περιφέρεια: Δημοπρατεί την επισκευή-συντήρηση δύο σχολικών μονάδων στην Ερμούπολη

Newsroom
21/05/2024 12:51
 
 
 

 

Δημοπρατείται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου το έργο με τίτλο «Επισκευές – Συντηρήσεις σε σχολικά κτίρια του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης», κατόπιν υπογραφής από τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο της σχετικής διακήρυξης του έργου.

Το έργο αφορά στη συντήρηση δύο σχολικών μονάδων της Σύρου και συγκεκριμένα του 4ουΔημοτικού Σχολείου (και του Νηπιαγωγείου), καθώς και του 6ου Δημοτικού σχολείου.

Οι εργασίες που θα πραγματοποιηθούν, είναι οι ακόλουθες:
Στο 4ο Δημοτικό Σχολείο:
-Θα γίνει αντικατάσταση των εξωτερικών φθαρμένων και αλλοιωμένων από τις καιρικές συνθήκες κουφωμάτων της σχολικής μονάδας με νέα κουφώματα γερμανικού τύπου σύγχρονων προδιαγραφών.
-Θα επισκευαστούν οι τουαλέτες του σχολείου, καθώς και ο προαύλιος χώρος του.
-Θα τοποθετηθεί νέο, ηχοαπορροφητικό δάπεδο στην αίθουσα πληροφορικής.
-Στην τελική φάση των εργασιών, θα ανακαινιστούν οι χρωματισμοί του σχολείου τόσο εσωτερικά, όσο και εξωτερικά.

*Στο 6ο Δημοτικό Σχολείο:
-προβλέπονται μια σειρά από εργασίες για την ανακατασκευή του γηπέδου μπάσκετ και βόλεϊ του προαύλιου χώρου που φέρει πολλές φθορές.

Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 290.000 ευρώ και θα χρηματοδοτηθεί από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας.

Ο ηλεκτρονικός φάκελος προσφοράς των διαγωνιζομένων θα υποβληθεί μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ).

Ως καταληκτική προθεσμία για την ηλεκτρονική υποβολή των προσφορών ορίζεται η 06-06-2024, ημέρα Πέμπτη και ώρα 16:00.

Η ηλεκτρονική αποσφράγιση των προσφορών θα διενεργηθεί από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Κυκλάδων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην Ερμούπολη της Σύρου, στις 11-06-2024, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 π.μ.

Εκφράζοντας την ικανοποίησή του για το – προς υλοποίηση – έργο, ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης δήλωσε:
«Σε μία εποχή που διαπιστώνουμε ότι τριγύρω μας όλα είναι θολά, ιδιαίτερα στην πολιτική ζωή είναι πάρα πολύ σημαντικό, ειδικά όταν έχουμε συνομιλητές τα παιδιά, να τους αποδεικνύουμε ότι υπάρχει και η άλλη πλευρά της πολιτικής.
Η πολιτική που είναι αξιόπιστη, που τηρεί τις δεσμεύσεις της και τις υποσχέσεις της και προτάσσει τις ανάγκες της παιδείας και της νεολαίας μας».

(φωτό αρχείου)

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 20 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*