Δήμος Σύρου – Ερμούπολης: Ανακοίνωση για την μονοδρόμηση επαρχιακής οδού Άνω Σύρου

Newsroom.
11/07/2024 17:04
 
 
 

Ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης εξέδωσε ανακοίνωση για την μονοδρόμηση της επαρχιακής οδού «Ερμούπολη – Άνω Μεριά» που οδηγεί στην Άνω Σύρο, από τη Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024 και κατά τις ώρες 19:00 – 01:00 καθημερινά.

Ενημερώνουμε τους κατοίκους και επισκέπτες του νησιού μας ότι, σύμφωνα με το υπ’ αριθμ. 2610/2010 ΦΕΚ και το αρ. 52 του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, από τη Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024 και κατά τις ώρες 19:00 – 01:00 καθημερινά, θα ισχύουν οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και η σήμανση του τμήματος της επαρχιακής οδού «Ερμούπολη – Άνω Μεριά» που οδηγεί στην Άνω Σύρο.

Η ρύθμιση αφορά στον περιορισμό των οχημάτων στη μία κατεύθυνση κατά την άνοδο της επαρχιακής οδού «Ερμούπολη Άνω-Μεριά», λόγω των έντονων κυκλοφοριακών προβλημάτων που παρατηρούνται κατά τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Ειδικότερα, ισχύουν τα εξής:
– Απαγορεύεται η διέλευση όλων των ΙΧ επιβατικών αυτοκινήτων κατά την κατεύθυνση προς Άνω Μεριά.
– Η χρήση της καθόδου θα είναι ελεύθερη για όλα τα οχήματα.
– Η αποκλειόμενη κατεύθυνση κυκλοφορίας για τα ΙΧ επιβατικά οχήματα θα εξυπηρετείται από τη νέα παρακαμπτήρια οδό μονής κατεύθυνσης.

Τέλος, ενημερώνουμε ότι ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης, όπως κάθε χρόνο, πρόκειται να υποβοηθήσει το έργο της Αστυνομικής Δ/νσης, τοποθετώντας ανθρώπινο δυναμικό για την ενημέρωση και διευκόλυνση των οδηγών.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 27 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*