Μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού από την Χρηστιάννα Πάπιτση

Newsroom
27/09/2024 11:48
 
 
 

 

Στο DNA των Ελλήνων και ειδικότερα των Συριανών βρίσκεται η φιλοξενία, σύμφωνα με την Αντιδήμαρχο Τουρισμού του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης Χρηστιάννα Πάπιτση.

Σε μήνυμα της για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, η κα Πάπιτση επισημαίνει ότι καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη διασφάλιση ενός βιώσιμου τουριστικού μοντέλου, σε συνεργασία πάντα με τους κοινωνικούς εταίρους.

Αναλυτικά, το μήνυμα της κας Πάπιτση:
Η καρδιά του τουρισμού είναι η φιλοξενία, μια λέξη που μέσα της κρύβει το πραγματικό dna των Ελλήνων, τη φιλοσοφία ζωής των Συριανών, το χαμόγελο και τη φροντίδα, τη δουλειά πολλών ανθρώπων που εργάζονται στον κλάδο. Μια συνθήκη δυναμική, που πάντα μας κάνει να ξεχωρίζουμε και για αυτό το λόγο ο τόπος μας αποτελεί σταθερό πόλων έλξης επισκεπτών.

Ως Δήμος και ως Τμήμα Τουρισμού, καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια ώστε όλες οι πολιτικές και οι πρωτοβουλίες μας, στο πλαίσιο της διασφάλισης ενός βιώσιμου τουριστικού μοντέλου ανάπτυξης, να έχουν μέσα τους αλώβητα τα πολύτιμα στοιχεία που μας κάνουν διαφορετικούς και τα οποία κουβαλάμε από γενιά σε γενιά.

Οι προκλήσεις που δέχεται ο τουρισμός είναι πολλές, αλλά πολλές είναι και οι ευκαιρίες που δίνει. Αυτές τις ευκαιρίες θα αναδείξουμε και θα πολλαπλασιάσουμε ως Δημοτική Αρχή, με όλους τους κοινωνικούς μας εταίρους πλάι μας, γιατί αυτή είναι μια συλλογική προσπάθεια που θέλει αγάπη, μεράκι και σκληρή δουλειά!

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 7 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*