Κατερίνα Μονογυιού: Στη Σύρο με θεσμικές επαφές και στήριξη της τοπικής κοινωνίας

Newsroom
18/04/2025 16:31
 
 
 

 

Συναντήσεις με Δήμαρχο, Διοικητή Νοσοκομείου και Α.Π.Ο. Ελλάς Σύρου – Παρουσία σε φιλανθρωπικό αγώνα και ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας

Με δελτίο Τύπου που εξέδωσε, η Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού, παρουσιάζει την περιοδεία που πραγματοποίησε στη Σύρο κατά τη Μεγάλη Εβδομάδα.

Στο επίκεντρο της επίσκεψής της βρέθηκαν η ενίσχυση των θεσμικών σχέσεων, η στήριξη της δημόσιας υγείας, η επαφή με την τοπική κοινωνία και η συμμετοχή σε φιλανθρωπικές και θρησκευτικές δράσεις του νησιού.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της κ. Μονογυιού

Η Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού, πραγματοποίησε περιοδεία στη Σύρο κατά τη Μεγάλη Εβδομάδα, ενισχύοντας τους δεσμούς της με την τοπική κοινωνία και συμμετέχοντας σε δράσεις υψηλού συμβολισμού και κοινωνικής προσφοράς.

Κατά την παραμονή της στο νησί, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Δήμαρχο Σύρου-Ερμούπολης, κ. Αλέξανδρο Αθανασίου. Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε θέματα υποδομών, αναβάθμισης αθλητικών εγκαταστάσεων και αναπτυξιακών παρεμβάσεων που θα συμβάλλουν στη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Μονογυιού επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Σύρου «Βαρδάκειο και Πρώιο», όπου είχε συνάντηση με το νέο Διοικητή, κ. Σωτήρη Λαμπρόπουλο. Στο επίκεντρο της συζήτησης τέθηκε η ανάγκη περαιτέρω ενίσχυσης του νοσοκομείου, το οποίο αποτελεί κεντρικό πυλώνα υγειονομικής κάλυψης για τις Κυκλάδες. Η Βουλευτής επανέλαβε τη δέσμευσή της για διαρκή στήριξη στον τομέα της δημόσιας υγείας.

Η κ. Μονογυιού συναντήθηκε και με την διοίκηση της Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου προκειμένου να τους συγχαρεί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την ιστορική της άνοδο στη Β’ Εθνική Κατηγορία. Παρακολούθησε επίσης, τον φιλανθρωπικό αγώνα μεταξύ της Α.Π.Ο. Ελλάς Σύρου και των παλαίμαχων της Εθνικής Ελλάδας του Euro 2004. Ο αγώνας είχε πραγματοποιήθηκε υπέρ του Συλλόγου Καρκινοπαθών Σύρου και Φίλων Κυκλάδων.

Η Βουλευτής συμμετείχε επίσης με σεβασμό και κατάνυξη στις Ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας σε εκκλησίες του νησιού. Μετά τη Θεία Λειτουργία της Μεγάλης Πέμπτης, αναχώρησε για τη Μύκονο, για να περάσει το Πάσχα με την οικογένειά της και τους Μυκονιάτες.

Η Κατερίνα Μονογυιού συνεχίζει να βρίσκεται σταθερά δίπλα στους Κυκλαδίτες, με συνέπεια, εργατικότητα και αίσθημα ευθύνης, με στόχο τη στήριξη των τοπικών κοινωνιών και τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών των νησιών μας.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 60 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*