“Ευχαριστώ” της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Νοτίου Αιγαίου στο δήμο Σύρου

Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος
Newsroom
04/09/2019 02:39
 
 
 

 

Η Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Νοτίου Αιγαίου, ευχαριστεί την απερχόμενη Δημοτική Αρχή του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης για την αμέριστη συμπαράσταση και το άμεσο ενδιαφέρον που επέδειξε, παραχωρώντας συγκεκριμένους χώρους (Άνω Σύρο – Ποσειδωνία – Λαζαρέτα) για την προσωρινή φιλοξενία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ερμούπολης και της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Νοτίου Αιγαίου.

Η αναγκαιότητα εκκένωσης των κτιριακών εγκαταστάσεων της Υπηρεσίας λόγω επικινδυνότητας του κτιρίου, επέφερε την κατεπείγουσα μεταστέγαση.

Η Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Νοτίου Αιγαίου ευχαριστεί ιδιαίτερα το Διευθυντή της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης Γιώργο Βακόνδιο, ο οποίος με συντονισμένες και άμεσες ενέργειες αποδέχθηκε το αίτημά για κοινή χρήση του χώρου των εγκαταστάσεων του Βιολογικού Καθαρισμού (Λαζαρέτα), όπου φιλοξενήθηκε το μεγαλύτερο τμήμα της Υπηρεσίας (Βάρδιες, Γρ. Κινήσεως, Γραμματεία κ.α.).

“Η παραμονή μας στους ανωτέρω χώρους διήρκησε περίπου 3 μήνες και στο διάστημα αυτό εν μέσω της αντιπυρικής περιόδου που διανύουμε, η συνεργασία μας με το υπαλληλικό προσωπικό του Δήμου χαρακτηρίζεται κατά γενική ομολογία άψογη” σημειώνει η Ένωση σε σχετική ανακοίνωση.

Να σημειωθεί ότι η διαδικασία ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες με την εγκατάσταση της πυροσβεστικής στο συγκρότημα του πρώην γυμναστηρίου “Μετάλλαξη”, στην περιοχή “Ροζιά” Μάννα, όπου θα στεγάζεται εφεξής από κοινού η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ερμούπολης, η Περιφερειακή Πυροσβεστική Διοίκηση Νοτίου Αιγαίου και το Σωματείο της Ένωσης Πυροσβεστικού Σώματος Νοτίου Αιγαίου.

(φώτο αρχείου)

(Visited 74 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*