ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Δήμου Σύρου-Ερμούπολης: Το bazaar που έγινε λατρεία!

Newsroom
04/12/2019 08:41
 
 
 

Ένα από τα πιο δημοφιλή και αγαπημένα bazaar που διοργανώνονται κάθε χρόνο στη Σύρο είναι κι αυτό του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Δήμου Σύρου-Ερμούπολης.

Ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία (3 Δεκεμβρίου), οι ωφελούμενοι και οι ωφελούμενες του Κέντρου γεμίζουν τους πάγκους τους με τις πιο πρωτότυπες και μοναδικές χειροποίητες κατασκευές τους, περιμένοντας με χαμόγελο να εξυπηρετήσουν τον κόσμο που θα προσέλθει για να επιβραβεύσει την προσπάθεια τους.


Μαζί τους, «φύλακες άγγελοί» τους, οι εκπαιδευτές τους, οι οποίοι έχουν εξελιχθεί σε «δεύτερη οικογένειά» τους και προσφέρουν διακριτικά – καθ’ όλη την διάρκεια του παζαριού – οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστεί (αν χρειαστεί).


Το φετινό bazaar είναι το 7ο που πραγματοποιείται και θα φιλοξενηθεί στην πλατεία Μιαούλη και σήμερα 4 Δεκεμβρίου, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 12 το μεσημέρι.

 

*Ευχαριστούμε την κα Στέλλα Γιαλόγλου για την ευγενική παραχώρηση μέρους των φωτογραφιών που δημοσιεύονται στο παρόν κείμενο

(Visited 103 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.