Κληροδότημα Δον Ιωάννου Στεφάνου: Συνεχίζει να προσφέρει κατ’ οίκον τις υπηρεσίες του

Newsroom
13/04/2020 16:12
 
 
 

 

Τις κοινωνικές του υπηρεσίες σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, αλλά και σε οποιονδήποτε τις έχει ανάγκη, συνεχίζει να προσφέρει το Κληροδότημα Δον Ιωάννου Στεφάνου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο νοσηλευτής του Κληροδοτήματος κ. Κονδύλας Νικόλαος (τηλ. επικοινωνίας 6932386236 & 22813-61050, ώρες γραφείου) παρέχει κατ’ οίκον νοσηλευτική πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς και τον θεράποντα ιατρό, σε ηλικιωμένους, ανήμπορους, χρόνια πάσχοντες αλλά και σε όποιον την έχει ανάγκη, στηρίζοντας και βοηθώντας τους να παραμείνουν στο σπίτι και να μη μετακινηθούν για τη νοσηλεία τους και τη φροντίδα της υγείας τους.

Οι προσφερόμενες υπηρεσίες καλύπτουν στους δημότες και μόνιμους κατοίκους της εδαφικής περιφέρειας του πρώην Δήμου Άνω Σύρου (οικισμοί Άνω Σύρου, Κινίου, Επισκοπείου, Αληθινής, Αγίου Δημητρίου, Γαλησσά, Πάγου και Χρουσσών).

«Αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι οι στιγμές είναι κρίσιμες και οφείλουμε να ενεργοποιηθούμε στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό με αλληλεγγύη και αποτελεσματικότητα. Μένουμε σπίτι για το καλό όλων μας!» καταλήγει η ανακοίνωση, την οποία υπογράφει ο πρόεδρος του Κληροδοτήματος και Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Άνω Σύρου Πέτρος Ραουζαίος.

(φωτό: αρχείου)

(Visited 65 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*