Εορτασμός της μνήμης του Αγίου Ευσταθίου στο Παρεκκλήσιο της Παναγίας «Των Κυνηγών» στο Μάννα Σύρου

Newsroom
21/09/2020 12:37
 
 
 

Στο ιερό Παρεκκλήσιο της Παναγίας, της επιλεγομένης «Tων Kυνηγών», στην ειδυλλιακή περιοχή «Πότισμα» στο Μάννα της Σύρου, ιερούργησε υπαιθρίως ο Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’, επί τη ιερά μνήμη του Αγίου Ευσταθίου, προστάτου των κυνηγών.

Παρόντες ήταν ο βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ Φίλιππος Φόρτωμα, Αξιωματικός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ο Πρόεδρος και μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Σύρου και πολλοί πιστοί.

Στην ομιλία του, ο κ. Δωρόθεος Β’ , αφορμώμενος από την Ευαγγελική Περικοπή, αναφέρθηκε στη σωστή αξιολόγηση των πραγμάτων στη ζωή μας, ώστε να μη χάνουμε την αληθινή ζωή και την ψυχή μας, χωρίς την οποία όλα χάνουν την αξία τους.

Συνεχάρη τον Κυνηγετικό Σύλλογο για την αγάπη και τη μέριμνά του προς το ιερό Παρεκκλήσιο και αναφερόμενος στο άθλημα του κυνηγιού υπενθύμισε την υποχρέωση όλων να σέβονται και να προστατεύουν το περιβάλλον και τα ζώα, τα οποία προσέφερε ο Θεός στον άνθρωπο, άλλα για συντροφιά και άλλα για την επιβίωσή του.
(Πηγή: Ι.Μ. Σύρου)

(Visited 92 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.