Εγκαίνια των νέων γραφείων του Α.Ο. Φοίνικα – ONEX από τον Μητροπολίτη Σύρου

Newsroom
18/10/2020 23:28
 
 
 

Πάντα νίκες ευχήθηκε στον Αθλητικό Όμιλο Φοίνικα – ONEX ο Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’, ο οποίος τέλεσε τον Αγιασμό των νέων γραφείων της ομάδας, κατόπιν πρόσκλησης του προέδρου της κ. Χρήστου Καφτηράνη.


Στην τελετή παρέστησαν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και φίλοι του Α.Ο. Φοίνικα – ONEX, η Δημοτική Σύμβουλος κα Αγγελική Πρίντεζη και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων κ. Γιάννης Ρούσσος.Ο κ. Δωρόθεος Β’ ευχαρίστησε, επίσης, τον χορηγό της ομάδας κ. Πάνο Ξενοκώστα για την στήριξή του, ενώ στη συνέχεια μετέβη στο Αθλητικό Κέντρο «Δημήτριος Βικέλας» όπου συναντήθηκε με τους αθλητές , τον προπονητή και υποστηρικτές της ομάδας, τους ευλόγησε και τους αγίασε, ευχόμενος να είναι πρωταθλητές όχι μόνο στο στίβο του αθλητισμού, αλλά και στο στίβο της ζωής.

Τόνισε δε, ότι η Εκκλησία αποδέχεται και στηρίζει τον πρωταθλητισμό, στο πρόσωπο των δικών της Πρωταθλητών, των Αγίων Μαρτύρων.(Πηγή: Ι.Μ. Σύρου)

(Visited 73 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.