Γυρίσματα ντοκιμαντέρ του NETFLIX στη Σύρο

Newsroom
30/10/2020 12:33
 
 
 

 

Στο πλαίσιο της τουριστικής προβολής της Σύρου στις αγορές του εξωτερικού, πραγματοποιήθηκαν γυρίσματα, από τις 21 έως τις 27 Οκτωβρίου 2020, για την παραγωγή ντοκιμαντέρ, με θέμα τη «Συριανή γάτα», από την εταιρεία παραγωγής του τηλεοπτικού δικτύου Netflix.

Η 14μελής ομάδα παραγωγής, συνοδεία γιατρού, πραγματοποίησε λήψεις σε πολλά σημεία του νησιού, μεταξύ αυτών και στα βασικά μας αξιοθέατα, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα κατά της διασποράς του Covid-19.

Είναι ίσως η πρώτη φορά που ένα δίκτυο παγκόσμιας εμβέλειας επισκέπτεται τη Σύρο για γυρίσματα, γεγονός που προσδίδει προστιθέμενη αξία στο τουριστικό προϊόν του τόπου.

Σημειώνεται ότι το Netflix αποτελεί, αυτή τη στιγμή, τη δημοφιλέστερη διαδικτυακή υπηρεσία ψυχαγωγίας παγκοσμίως, με τουλάχιστον 170 εκατομμύρια συνδρομές σε πάνω από 190 χώρες.

Ο δήμος Σύρου-Ερμούπολης ευχαριστεί ιδιαίτερα, για την πολύτιμη συμβολή τους, τους εμπνευστές του ντοκιμαντέρ Richard και Joan Bowell, καθώς και το Συριανό Κτηνίατρο Μανώλη Βορίση.

«Ευχαριστούμε Netflix και αναμένουμε με αγωνία την παγκόσμια πρεμιέρα!» σημειώνει σε σχετική ανακοίνωση ο δήμος Σύρου-Ερμούπολης.

(Visited 103 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*