Συνάντηση Λεονταρίτη – Καθολικού Επισκόπου Σύρου για το Συνεδριακό και Αθλητικό κέντρο

Newsroom
04/12/2020 17:15
 
 
 

Με τον Καθολικό Επίσκοπο Σύρου π. Πέτρο Στεφάνου συναντήθηκε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης, προκειμένου να του παραδώσει την απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου (σε συνέχεια της συνεδρίασης που πραγματοποιήθηκε στις 30 Νοεμβρίου), με την οποία εγκρίθηκε η αγορά οικοπέδου συνολικής έκτασης 19 στρεμμάτων που βρίσκεται στην περιοχή Λιβάδια στο Μάννα, ιδιοκτησίας του Καθεδρικού Ιερού Καθολικού Ναού Αγίου Γεωργίου.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, στην οποία ήταν επίσης παρών ο Εφημέριος του Καθεδρικού Ιερού Καθολικού Ναού Αγίου Γεωργίου π. Ιωσήφ, συναποφασίστηκε η άμεση έναρξη των νομικών διαδικασιών για την ολοκλήρωση της μεταβίβασης του ακινήτου, όπου πρόκειται να κατασκευαστεί από την Περιφέρεια ο Πολυχώρος της Σύρου (Συνεδριακό και Αθλητικό Κέντρο).

Ο κ. Λεονταρίτης ευχαρίστησε τον Καθολικό Επίσκοπο και τον Εφημέριο π. Ιωσήφ για τη συμβολή τους στην επίτευξη αυτού του μεγάλου στόχου, ενώ από την πλευρά του, ο π. Πέτρος Στεφάνου ευχήθηκε να ευοδωθούν οι προσπάθειες της Περιφερειακής Αρχής και το έργο να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν.

(Visited 65 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*