Παρελθόν για την παράταξη «Η Σύρος που Αξίζουμε» ο Πέτρος Ραουζαίος

Newsroom
02/02/2021 16:15
 
 
 

«Μονόδρομο» χαρακτήρισε την απόφαση διαγραφής του μέλους της Πέτρου Ραουζαίου η παράταξη της μείζονος μειοψηφίας «Η Σύρος που Αξίζουμε».

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση της παράταξης, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Άνω Σύρου δεν θα την εκπροσωπεί πλέον στα όργανα και τις επιτροπές του Δήμου, ενώ από δω και στο εξής οι απόψεις που εκφράζει γραπτά ή προφορικά δεν απηχούν τις θέσεις και τις αρχές της.

Στην ίδια ανακοίνωση, αφήνονται αιχμές για την συμπεριφορά του κ. Ραουζαίου, με την παράταξη να υποστηρίζει ότι η «προδιαγεγραμμένη» απόφαση διαγραφής του ελήφθη με γνώμονα την αποφυγή του περαιτέρω ευτελισμού του θεσμού του προέδρου της Κοινότητας Άνω Σύρου και την αξιοπρεπή εκπροσώπηση των δημοτών.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση που εξέδωσε η παράταξη «Η Σύρος που Αξίζουμε»:

Από σήμερα 2/2/2021 ο πρόεδρος της κοινότητας Άνω Σύρου κ. Πέτρος Ραουζαίος δεν αποτελεί μέλος της δημοτικής παράταξης «η Σύρος που Αξίζουμε», καθώς διαγράφεται πλέον από τις τάξεις της.

Κατά συνέπεια, δεν μας εκπροσωπεί πλέον στα όργανα και τις επιτροπές του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης στις οποίες συμμετέχει και δεν εκφράζει, γραπτώς ή/και προφορικώς, καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις θέσεις και τις αρχές της παράταξής μας. Αντιθέτως, με τις πράξεις, τις στάσεις και τις συμπεριφορές του εκπροσωπεί τον εαυτό του και μόνον αυτόν.

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο κοινοτικό συμβούλιο της Άνω Σύρου, με γνώμονα την αποφυγή του περαιτέρω ευτελισμού του θεσμού του προέδρου Κοινότητας Άνω Σύρου και την αξιοπρεπή εκπροσώπηση των δημοτών, η συγκεκριμένη και προδιαγεγραμμένη απόφασή μας αποτελεί μονόδρομο.

(Visited 159 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*