«Χέρι με Χέρι»: Το νέο γλυκό και αισιόδοξο single της Συριανής Ελπίδας Γαδ (video)

Newsroom
24/02/2021 11:00
 
 
 

 

Με το γλυκό και αισιόδοξο κομμάτι «Χέρι με Χέρι» σε δικούς της στίχους και μουσική, επιστρέφει η τραγουδοποιός από τη Σύρο Ελπίδα Γαδ, θέλοντας να μας υπενθυμίσει ότι η ανθρώπινη επαφή και το άγγιγμα των αγαπημένων μας ανθρώπων είναι η λύση και το στήριγμά μας σε αυτή τη δύσκολη στιγμή του εγκλεισμού.

Με δικά της λόγια…

«Ένα τραγούδι που δημιουργήθηκε κάτω από τις πρωτόγνωρες συνθήκες της πρώτης καραντίνας, για να δει το φως του ήλιου στην διάρκεια της δεύτερης καραντίνας, αδιαφορώντας αν θα υπάρξει τρίτη, με μόνο όπλο στην φαρέτρα του, τις χρωματιστές σκέψεις και τον γαλάζιο ουρανό.

Μετά την επανεκτέλεση του “Θες”, αυτή την φορά επανέρχομαι με ένα κομμάτι σε στίχους και μουσική δική μου, ελπίζοντας να σας συμπαρασύρω, στον δικό μου κόσμο, όπου μένουμε πάντα νέοι, ερωτευμένοι ανεξάρτητα από τις συνθήκες γύρω μας. Χωρίς φόβους, με πάθος. Χέρι με Χέρι μαζί λοιπόν, και Δεν φοβάμαι σου λέω! Καλή σας ακρόαση».

Η πορεία της Ελπίδας βασίζεται στην απέραντη αγάπη της για το τραγούδι και στο μουσικό ταλέντο που αποδεικνύει πως κατέχει σε κάθε της καλλιτεχνικό βήμα. Η ίδια ξεκίνησε ως ένα κορίτσι που η ζωή του ήταν αφιερωμένη στη μουσική.

Με ευαισθησία τραγουδούσε και εμφανιζόταν σε μικρές και μεγάλες σκηνές, ώσπου μία ημέρα βρέθηκε στην σκηνή του τελικού του τηλεοπτικού show “The Voice Of Greece”. Μπορεί να μην κέρδισε το παιχνίδι (αν και ήταν finalist), όμως η τύχη της χαμογέλασε όταν η Ελεωνόρα Ζουγανέλη την τίμησε, προσκαλώντας τη να τραγουδήσουν μαζί στο “Anodos Music Stage”.

Έπειτα από λίγες εμφανίσεις, η πανδημία έβαλε σε παύση τις συναυλιακές εμφανίσεις και η Ελπίδα αποφάσισε να κυκλοφορήσει τη μοναδική γυναικεία διασκευή του «ΘΕΣ», ένα τραγούδι χαραγμένο στις μνήμες του κοινού με τη φωνή του Δημήτρη Μητροπάνου και απέσπασε θετικές εντυπώσεις.

Την Ελπίδα Γαδ συνοδεύει η Λένα Χατζηγρηγορίου στο βιολί, ο Γιώργος Ντινάκος στις κιθάρες και η Σοφία Ευκλείδου στο τσέλο. Η ίδια ονομάζει το πρώτο τους τραγούδι «Διαστουντιακό» καθώς η ηχογράφηση έγινε σε τρία διαφορετικά μέρη της Ελλάδας λόγω των συνθηκών (Σύρο, Καλαμάτα και Αθήνα).

Χέρι με χέρι λοιπόν…

Η Ελπίδα στα social media
*https://www.instagram.com/elpidagad

*https://www.facebook.com/gadelpida

(Visited 49 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*