Νέο σύγχρονο νοσοκομείο θα αποκτήσει η Σύρος! Ιστορική απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου

Newsroom
23/04/2021 14:26
 
 
 

 

Την εκκίνηση διαδικασιών για την ανέγερση νέου Νοσοκομείου αποφάσισε ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο των Διασυνδεομένων Νοσοκομείων Γ.Ν. Σύρου – Γ.Ν.-Κ.Υ. Νάξου.

Η ιστορική αυτή απόφαση βασίστηκε σε πλήρως τεκμηριωμένη εισήγηση του Διευθυντή Διοικητικής Υπηρεσίας κ. Τρίτζαλη, ενώ η νομιμότητα της απόφασης εγκρίθηκε πρόσφατα και αναρτήθηκε άμεσα.
Ήδη, διενεργείται στοχευμένη αναζήτηση κατάλληλων ακινήτων και ταυτόχρονα, εντός των προσεχών εβδομάδων, θα προγραμματιστούν συναντήσεις εργασίας με φορείς της Σύρου, προκειμένου να ενημερωθούν και να συνεπικουρήσουν στην υλοποίηση του στρατηγικού στόχου της Διοίκησης του Νοσοκομείου.

«Η πρόταση για τη δημιουργία νέου, σύγχρονου Νοσοκομείου στη Σύρο είναι ζωτικής σημασίας για το νησί και τις Κυκλάδες. Η συστράτευση όλων των φορέων και η μαζική διεκδίκηση ικανοποίησης αυτού του δίκαιου αιτήματος είναι αυτονόητα. Η περαιτέρω ανάπτυξη του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου, μεσούσης της πανδημίας Covid-19, είναι πρώτιστης σημασίας για το Διοικητικό Συμβούλιο αυτού και αυτό επιβεβαιώνεται με πράξεις καθημερινά» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Διοίκησης.

Σημειώνεται ότι η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου κατά τη λήψη της τόσο σημαντικής πρωτοβουλίας ήταν:
α) Μιχαήλ Ζουλουφός, Πρόεδρος Δ.Σ.,
β) Καλλίτσα Φραγκίσκου, Αντιπρόεδρος Δ.Σ.,
γ) Δημήτριος Κοσμάς, Μέλος Δ.Σ.,
δ) Βασιλεία Σιαπέρα, Εκπρόσωπος Ιατρών και ε
ε) Αικατερίνη Καλογεράκη, εκπρόσωπος Λοιπού Προσωπικού.

 

Διαβάστε την ιστορική απόφαση

(Visited 261 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*