Ανακαίνιση του Χειρουργικού Τμήματος του Γ.Ν. Σύρου με δωρεά του Συλλόγου Φίλων του Νοσοκομείου

Newsroom
08/05/2021 12:19
 
 
 

Την ολοκλήρωση εργασιών ανακαίνισης του Χειρουργικού Τμήματος, κατόπιν δωρεάς του Σύλλογος Φίλων του Νοσοκομείου Σύρου «ΠΡΟΣΒΑΣΗ», ανακοίνωσε με ιδιαίτερη τιμή και ικανοποίηση η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου.

Το κόστος του έργου ξεπέρασε τα 25.000€ και περιλάμβανε την αποξήλωση/τοποθέτηση ντουλαπών, ντουλαπιών και επίπλων του Τμήματος, εργασίες συντήρησης, ελαιοχρωματισμό του Τμήματος και τοποθέτηση ψυγείων σε όλους τους θαλάμους νοσηλείας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Διοίκησης του Γ.Ν. Συρου, η κρίση πανδημίας Covid-19 προκάλεσε την θερμή ανταπόκριση φίλων και Μελών του Συλλόγου, οι οποίοι με γενναιοδωρία στήριξαν τους σκοπούς του. Επίσης, θερμές ευχαριστίες εκφράστηκαν προς στην κα Πούλου για την χρηματική δωρεά, στην επιχείρηση Ι&Κ Ρούσσος Ο.Ε. «ΖΑΝΝΙΚΟΣ» για την προσφορά χρωμάτων-οικοδομικών υλικών και στον σεβαστό Δάσκαλο Father John για τη δωρεά 9 ψυγείων.

Η σεμνή διαδικασία παράδοσης-παραλαβής του έργου πραγματοποιήθηκε χθες, παρουσία της Υφυπουργού Υγείας κα Ζωής Ράπτη, του Διοικητή του Νοσοκομείου Σύρου κ. Μιχάλη Ζουλουφού, της Προέδρου κα Ράνιας Νικολοπούλου και Μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου.

Στο πλαίσιο αυτό, η Υφυπουργός Υγείας ενημερώθηκε για την παρεχόμενη στήριξη του Συλλόγου προς το Νοσοκομείο για τα έτη 2020-2021, η οποία αφορούσε στην:

*Δωρεά μέσων ατομικής προστασίας,

*Δωρεά 10 σετ αναπνευστικών μασκών,

*Τοποθέτηση 6 κουφωμάτων στο Γυναικολογικό-Μαιευτικό Τμήμα,

*Επιδιόρθωση ιματισμού Χειρουργικού Τμήματος,

*Διαμεσολάβηση στην δωρεά της νέας κεντρικής πύλης με τον ηλεκτρονικό μηχανισμό κίνησης από τις επιχειρήσεις CIELκαι SUERTE,

*Διαμεσολάβηση στην δωρεά ιατρικού εξοπλισμού (Αποστείρωσης, Ουρολόγου και monitor ζωτικών σημείων) από την κα Αγγελία Πατέρα-Παπαγιαννοπούλου,

*Διαρκής ηθική υποστήριξη του έργου της Διοίκησης και του προσωπικού του Νοσοκομείου

*Άμεση ανταπόκριση και άψογη συνεργασία.

Στην αντιφώνηση της, η κα Ράπτη εξήρε την εθελοντική προσφορά του Συλλόγου και την ανάγκη ανάληψης περισσότερων συναφών πρωτοβουλιών σε τοπικό και υπερτοπικό επίπεδο.

Τέλος, ανακοινώθηκε η έναρξη εργασιών στέγασης του Συλλόγου, σε μόνιμη βάση, στο Νοσοκομείο Σύρου.

(Visited 66 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*