Η N.E. ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων για το ψηφιακό νοσοκομείο της Σύρου: «Ο ΣΥΡΙΖΑ σχεδίασε εξ ολοκλήρου και δρομολόγησε το κομβικό αυτό έργο»

Newsroom
28/05/2021 16:51
 
 
 

Νέα εποχή για τη Δημόσια Υγεία στις Κυκλάδες σημαίνει η μετάβαση του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου στον ψηφιακό κόσμο, σύμφωνα με τη Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Κυκλάδων, η οποία ωστόσο, υποστήριξε ότι το κομβικό αυτό έργο σχεδιάστηκε εξ ολοκλήρου και δρομολογήθηκε από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα, σε ανακοίνωσή της, συμπλήρωσε ότι υπάρχουν ακόμη αρκετά έργα που δρομολογήθηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ, «ώστε να μπορεί τώρα η κυβέρνηση της ΝΔ να παρουσιάσει κάποιο έργο για την Υγεία στις Κυκλάδες».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση με τίτλο «Ο ΣΥΡΙΖΑ δημιούργησε την ψηφιακή κι όχι την εικονική πραγματικότητα» έχει ως εξής:

Από αύριο (σ.σ. σήμερα) το Νοσοκομείο Σύρου γίνεται το 1ο ψηφιακό Νοσοκομείο της χώρας.
Με την αξιοποίηση πόρων από το Πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων, το ΕΣΠΑ 2014-2020 και την σκληρή δουλειά που έγινε στη διάρκεια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ από την κ. Ιορδανίδου (πρ. Διοικήτρια 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας ), τον κ. Αντύπα (πρ. Αναπλ. Διοικητή 2ης ΥΠΕ) και την κ. Μπουραντά (πρ. Διοικήτρια του Νοσοκομείου Σύρου ), η Δημόσια υγεία στις Κυκλάδες μπαίνει σε μια νέα εποχή, βελτιώνοντας σημαντικά τον τρόπο λειτουργίας του Νοσοκομείου και των Κέντρων Υγείας και παρέχοντας σύγχρονες και αναβαθμισμένες υπηρεσίες που ωφελούν όλους τους κατοίκους και τους επισκέπτες των Κυκλάδων.

Το κομβικό αυτό έργο, που σχεδιάστηκε εξ ολοκλήρου και δρομολογήθηκε από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα στις πολύ δυσμενείς συνθήκες εκείνης της περιόδου, αποτελεί ακόμα μια απόδειξη του οράματος, της ικανότητας και της δουλειάς των ανθρώπων που κλήθηκαν να υπηρετήσουν τον υψίστης σημασίας και εξαιρετικής δυσκολίας τομέα της υγείας στις Κυκλάδες.

Στον δύσκολο καιρό της πανδημίας και της ελλιπούς στήριξης της δημόσιας υγείας, υπάρχουν ακόμη αρκετά έργα που ευτυχώς δρομολογήθηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να μπορεί τώρα η κυβέρνηση της ΝΔ να παρουσιάσει κάποιο έργο για την Υγεία στις Κυκλάδες.

(Visited 81 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*